hotele

(59 wyników)
  • hotel Arkadia słyszał lub był ktoś na jakiejś imprezie
  • Czy jest coś takiego gdzie można psa zostawic na czas urlopu?
  • Czy orientuje sie ktoś czy w Wałbrzychu jest jakiś hotel dla zwierząt oprucz tego przy schronisku na Łokietka???Za odpowiedzi z góry dziękuje
  • za makro ma powstac hilton hotel potwierdzone info ponieważ znam inwestora Sierstauer S.A. 90% pokoi będzie z widokiem na chełmiec
  • witam :) Czy ktoś może wie gdzie znajduje się stary hotel, który kiedyś należał do koksowni i kopalni :) Z góry Dziękuje za uzyskaną pomoc :) Pozdrawiam.
  • Powiedzcie mi prosze, czy np. władze Wałbrzycha, albo instytucje tego miasta, nie mają żadnych możliwości wywarcia wpływu na właścicielu budynku w którym był hotel Sudety?Czy ten budynek tak po prostu ma sobie stac i straszyc?Czy na mocu jakichs przepisów nie można wymóc na tym gościu żebyś się chociaż jakoś określił co do swoich planów?Mam wrażenie że włodarze miasta po prostu nie zauważają ohydnego, usyfionego koszmaru w środku miasta.
  • Witam co można zrobić z hotelem maria na szczawienku ? jest strasznie uciążliwy ! ciągle sztuczne ognie w środku nocy a od jakiegoś czasu i telefony że w hotelu maria coś tam się odbędzie ... co jeszcze ? niedługo będziemy mieli na samochodach naklejki "hotel maria" mam dość !!!!! podejżewam że telefony z zaproszeniami do hotelu maria zapewne sam otel nie ma wiele wspólnego gdyż to pewnie firma wynajmująca od nich sale wydzwania ale te sztuczne ognie mnie dobijają !
  • Na poaczatek witam serdecznie wszystkich Walbrzyszan:)Wybieram sie do Walbrzycha i nie wiem gdzie sie zatrzymac,a jakim hotelu???Czy moglby mi ktos polecic jakis dobry hotel,o lepszym standardzie i jakie sa mniej wiecej ceny za 2os.pokoje???Dziekuje za wszelkie informacje i pozdrawiam!
  • Odstąpię salę weselną w nowym, eleganckim hotelu ESPERANTO w Swidnicy - www.hotel-esperanto.pl Menu do uzgodnienia. Termin - 18 czerwiec 2011r. Więcej informacji - karolina-i-tomek@tlen.pl lub 608060831
  • czy ktos wie jak sie nazywa nowowybudowany hotel na podzamczu,jak sie jedzie w strone piaskowej zaraz przed mostem i czy ten hotel ma juz moze jakas strone internetowa?
  • Czy ktoś z Was słyszał o tym, że w hotelu SUDETY nowy właściciel będzie adaptował pokoje na mieszkania ?
  • Co myślicie o hotelu Księżyc? wiecie może ilu gości tam się zmieści? jaki jest średni koszt na osobę ? czy ktoś z was miał tam wesele ?
  • Witam :) Mam zamiar zarezerwować salę balową w Marii na ten jedyny dzień w życiu. Bardzo mi się tam podoba, ale niestety nie ma wolnego terminu na 2010 rok. Zostały mi tylko piątki:/ Może ktoś z was miał wesele w Marii w piątek? Co myślicie o tej sali? Po przeczytaniu wielu opinii mam trochę obaw...
  • Wielu mieszkańców wałbrzycha , ba wielu, całe masy dopytywały sie mnie czy cos wiem. Ale ja nie dostałem miejscówki. Opowiedz jurandzie, byłes w srodku, czy tez cie nie wpuścili?
  • prosze o informację dotyczącą organizacji w Qubusie wesela jakie wrażenia, organizacja i jedzenie
  • Witam!! Mam pytanie, jak w tytule o wesele w Hotelu Borys, ktoś może wie jak to wyglada z salą, obsługą itp. Słyszełem też wiele dobrego o Leśnym Źródle w Sokołowsku. Wspomnę, że wesele ma być na 50 -70 osób. Śledziłem różne podobne tematy na forum i wychodzi na to, że w samym Wałbrzychu nie ma dobrej sali na wesele, jest jeszcze Szczawno, ale tam też różnie bywa. Byłem zdecydowany na Legendę, ale okazało się, że jest nieczynna do odwołania :o( Z góry dziękuję za opinie.
  • Czy pamiętacie jakim wspaniałym miejscem była w lecie kawiarnia na Słonecznej Polanie w Szczawnie-Zdroju. Czy wiecie, że ten obiekt zabytkowy (!!!) w podejrzanych okolicznościach przeszedł w ręce prywatne niejakiego Józefa Samczuka, wykształconego chama, który ma wszystkich i wszystko w wiadomym miejscu? Kawiarnia stopniowo została zlikwidowana, a hotel, jak szeptają okoliczne wiewiórki, stał się cichym domem schadzek (pokoje na godziny) dla majętnych amatorów uciech cielesnych chyba nie tylk...
  • Witam !!! Czy ktoś z Was bawił się lub zna osoby, ktore uczestniczyły w tym hotelu na jakiejś imprezie ?? Interesuje mnie jakość podawanych posiłków oraz sprawność obsługi. Pytam, ponieważ słyszałam rozbieżne opinie. Pozdrawiam życząc pomyślności w Nowym Roku Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się