-
Czy ktoś zna adres Emaila do HOTELU ATENA w Ciechanowie? DZIĘKUJE
-
Nasza Doda to dopiero GOŚĆ!!! cały hotel Atena dla niej a miasto czyli My zapłaciliśmy:(
-
Słyszałam że w okolicy Ciechanowa jest hotel dla psów.Jeśli ktoś korzystał z usług tego hotelu,napiszcie jak tam jest i jak traktują zwierzaki.Bardzo mi zależy, ponieważ w sobotę wyjeżdżam i nie mam gdzie zostawić swojej ukochanej suczki. Proszę o jakieś namiary!
-
Witam,
mam pytanie czy wiecie może coś na temat wesel w Hotelu Atena i jakości Menu?
Jan
-
Kochani ratunku ! W poniedziałek wyjazd na upragnione zagraniczne wakacje (wszystko opłacone) a zdeklarowana opiekunka mojego czworonogiego przyjaciela złamała nogę.Czy w okolicach Ciechanowa i nie tylko funkcjonuje coś w rodzaju psiego hotelu? Cena nie odgrywa większej roli- chodzi mi o profesjonalną FAKTYCZNĄ opiekę.Bardzo proszę o błyskawiczną informację- do Pawłowa Go nie oddam.Pozdrawiam.
-
Mieszkam na ul.Wyspiańskiego,i przechodząc na "Basen"(kryty)szedłem pomiędzy prywatną posesją,a" Hotelem Olmpijskim".Ostatnio skrcam w lewo iiiiiiiiiiii guzik-brama.Trzeba obejść "Bank" i bujać się przez parking dookoła.Pytanie:Komu TO przeszkadzało?Czy furtka przy bramie byłaby zbrodnią?Zdaje mi się że p.Dyr. przedobrzył.
-
witam.
mam pytanie, ponieważ będę w Ciechanowie i chce dowiedzieć się jakie są ceny
hoteli, moteli, kwater prywatnych itd. za pokój 2 osobowy, za jedną noc/dobę.
w internecie za bardzo nie jest dużo informacji. ale chyba hotel Baron jest
najdroższy. a chce znaleźć w miarę TANI nocleg. proszę o pomoc
-
Szukam dobrego hotelu dla gości.
-
Witam. Chciałabym zamówić stolik w restauracji w hotelu Korona na kilka osób, dlatego piszę z zapytaniem jak jedzenie, jakie ceny, co polecacie zamówić?
-
Sylwester w hotelu Atena był najlepszym na jakim w życiu byłem! Razem z dziewczyną byliśmy zachwyceni, jedzenie było rewelacyjne(aż dziś tęskniliśmy za pierwszym daniem;P ), do niczego nie można się przyczepić, zespół Hamena,więc chyba już każdy wie że muzyka była super, na żywo,nie było przerw poza jedzeniem, poza tym pokazy tancerek samby w pióropuszach, to była nowość z jaką się wcześniej nie spotkałem..i te fajerwerki:) naprawdę imponujące! Obsługa i kuchnia spisała się na medal, ogólnie ...
-
?
-
Serdecznie zapraszamy na Bal Andrzejkowy, który odbędzie się w sobotę 27 listopada 2010 roku w Hotelu Korona, zapewniamy kameralną atmosferę, profesjonalną oprawę muzyczną, wyjątkowe wróżby i konkurs z nagrodani. Wszelkie informacje i rezerwacja miejsc w recepcji Hotelu Korona lub pod numerem telefonu 23 672 52 58.
-
Wybieram sie na kilka dni do Ciechanowa. Szukam w Waszym mieście hoteliku
spokojnego i niezbyt droiego. Możecie coś polecić ?
Zgóry dziękuje i pozdrawiam !
-
witam, chciałabym się dowiedzieć od Was co sądzicie na temat hotelu
Korona, interesuje mnie czy ktoś z was robił tam jakąś imprezę,
ogólnie czy jest zadowolony itp.
-
czy ktoś poleci dobry hotel lub pensjonat w Ciechanowie na 2-3 dni.
dziekuję.
-
Wkrótce rozpoczyna swoją dziłalność nowy Hotel Korona. Jest jednym z
lepszych w mieście. Ma trzy gwiazdki. Co o tym sądzicie.
-
WARTO TAM ZROBIĆ WESELE
-
Słyszałam, że w niedzielę było tam pierwsze wesele, jak wrażenia bawiących się gości?
-
czy był ktoś ? jakie ceny
-
Polski hotel najlepszy na świecie! - Galeria - Strona 1 - Turystyka - WP.PL
turystyka.wp.pl
Podczas uroczystej gali International Best Hotel Awards, która odbyła się w hotelu Savoy w Londynie, przyznano nagrody najlepszym hotelom na świecie. W tym roku mamy prawdziwe powody do dumy - Hotel Krasicki w Lidzbarku Warmińskim zwyciężył w kategorii „Best New Hotel Construction & Design” .
Byłem w Lidzbarku W. i widziałem co można zrobić z ,,zabytku''... i daj Boże żeby tak zrobili n...