ile

(12 wyniki)
  • Czy może orientujecie się jak wygląda sytuacja z polisą opartą o wig 20? Jeśli np ulokowałam 3000 zł ile na obecną chwile przy wycofaniu straciła bym?
  • Witam, staram sie o stanowisko w jednym z Wielkopolskich oddziałow PKO BP i przeszłam już rozmowy z dyrektorem i panią kierownik ale jakoś głupio bylo mi spytac ile tam mozna zarobic. Zalezy mi na pracy w banku bo zawsze chcialam pracowac w banku. Ale czy może mnie ktos oswiecic ile mozna zarobić na danych stanowiskach bo takie wlasnie w moim przypadku wchodza w gre...
  • Bardzo mnie nurtuje to pytanie, gdyż w PKO BP SA pracuje od 3 lat na stanowisku doradca I stopnia BH w oodziale typu A w dużym mieście, a moja podstawa to 2500zł. Mam wyższe wykształcenie, a plany sprzedażowe realizuje na poziomie powyżej 100%
  • kasjer dysponent 180 zł więcej wpłynęło na konto a jak u Was?????
  • W moim oddziale doradca detaliczny pracuje srednio 10 godzin dziennie (oczywiscie bez nadgodzin). Stawiamy sie w pracy od 20-30 minut wczesniej (przygotowanie stanowiska , opisanie jakiś zaległych kopert do dawnego wspomagania, w tak zwanym między czasie mała czarna (potem to tylko pomarzyć, nie mówiąc o sniadaniu), chwila integracji z pracownikami i punktualnie zaczynamy (kolejka pod oddziałem kilkanaście osób). Wszyscy sie pchają jakby co za darmo dawali. Nastepnie dokładnie ...
  • Ja jestem początkującym kasjerem i dostaje 1600 brutto co daje mi niecałe 1200 netto.
  • Proszę o pomoc, konto zakłada małżeństwo, oboje są współwłaścicielami konta, czy w przypadku śmierci jednego, drugi bez żadnych problemów może pobrać wszystkie środki na koncie i zlikwidować konto? jeśli tak to w jakiej procedurze jest o tym mowa, będę wdzięczna
  • Mam propozycję, aby wpisywali się tu wszyscy pracownicy naszej firmy, dla określenia jaką siłę stanowimy. Proszę o wpisy też te osoby , które nie uczestniczą w rozmowach ,ale to czytają.
  • Czy Ktoś wie jakie są plany wobec Wydziału Administracji Praduktów i Rozliczeń?
  • co sądzisz o nieograniczonym dostępie do wszystkich klientów banku w tym pracowników i możliwości przeglądu ich kont?? Jak to się ma do tajności płąc skoro jak na dłoni widać kto ma jakie pobory
  • wstrząsnęła mną ragiczna śmierć naszego kolegi z PKO BP, tempo życia i pracy , chwila nie uwagi i już nie ma Go wśród Nas :( Piotras przepraszam za to co złe, pozostaniesz w mojej pamięci jako spoko kolo
  • ile zarabia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się