hanka2501 Re: doradca I stopnia 14.09.07, 08:36 Nie ma reguły. Zapewne jest bardzo dużo zróżnicowanie jak na wszystkich stanowiskach. Odpowiedz Link
mgielka35 Re: doradca I stopnia 14.09.07, 19:23 jestem kierownikiem i mogę wam powiedzieć ile zarabia doradca I stopnia w moim zespole są to kokosy bo aż 2300zł. brutto po 20 latach pracy i dużym doświadczeniu Odpowiedz Link
rybaa25 Re: doradca I stopnia 14.09.07, 20:24 jestem doradcą drugiego stopnia, u nas w oddziale nie ma różnic między pensjami II i I stopnia, różnica jest w wykształceniu, ja zarabiam 4800 brutto Odpowiedz Link
lady_magbethpkobp Re: doradca I stopnia 14.09.07, 20:38 uuuuuuuuu...4800 to chyba z mazowieckiego...w moim regionie szef nie ma tyle:( Odpowiedz Link
rybaa25 Re: doradca I stopnia 14.09.07, 20:57 zgadza się Warszawa, jeden z najlepszych "obozów pracy" jak o nas mówią Odpowiedz Link
net.perelka Re: doradca I stopnia 15.09.07, 10:55 Witajcie, a ja jestem doradcą III stopnia na MSP, w Warszawie prawobrzeznej, dosyć duzy oddział i zarabiam 2200 na rękę. Sama jestem sobie doradcą, kierownikiem i dyrektorem. Nikt mi nie pomaga, bo dla tego banku najwazniejsze są SSK i tak w ogóle Rorowcy. Szlag mnie trafia jak słyszę ile się zarabia w tej Warszawie. Mniemam , że jesteś z centrum w-wy. Ta róznica między prawa a lewą strona jest .......... nie będę się wyrażać. To tak jakbysmy byli gorsi. A nie jestesmy z całą pewnościa. Pozdrawiam p.s. chyba zaraz urodzę :) Odpowiedz Link
marysia.18 Re: doradca I stopnia 15.09.07, 13:36 Perełko. Masz rację. To jest prawda co piszesz. Też uważam, podział pracowników na Warszawę lewo i prawobżeżną nie jest w porządku. Sama tego doświadczyłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rybaa25 Re: doradca I stopnia 15.09.07, 18:32 fakt jestem od ROR i SSK, ale także likwidacje r-ków, zgony,fundusze, i faktycznie jestem z lewobrzeżnej, mam 15 lat stażu i mój oddział wykonuje plany, ale zróżnicowanie w pensjach jest duże - ja mam 3000 na rękę Odpowiedz Link