Dodaj do ulubionych

ile strace?

15.01.10, 09:16
Czy może orientujecie się jak wygląda sytuacja z polisą opartą o wig 20? Jeśli
np ulokowałam 3000 zł ile na obecną chwile przy wycofaniu straciła bym?
Obserwuj wątek
    • pkoformerworker Re: ile strace? 15.01.10, 19:54
      To nie jest ważne ile straciłabyś - w PKO BP S.A. liczy się
      sprzedaż, a nie jakieś tam procentowe fanaberie!Zadzwoń do
      najbliższego Reginalnego Oddziału Detalicznego PKO BP S.A. - tam Ci
      to potwierdzą. Czyżbyś nie znała nowego hasła sprzedażowego w PKO BP
      S.A.??? ˝Zero tolerancji dla zera!˝. Zero rozumiane jako zero
      sprzedaży przez Doradcę. Doradca ma sprzedawać produkty bankowe, a
      nie martwić się, że klient może stracić, w końcu ˝PKO BP S.A. blisko
      Ciebie˝
      • pko.love Re: ile strace? 15.01.10, 22:46
        dobre!!!!!!!!!! Bardzo mi sie to podoba, brawo dla Ciebie!!!!!!!
        • mloda_duchem54 Re: ile strace? 15.01.10, 23:34
          A ja Wam powiem,że mnie się taka argumentacja nie podoba.Fajnie się sra do
          gniazda,w którym się już nie siedzi.
          • pko.love Re: ile strace? 15.01.10, 23:55
            Gdybym nie siedziała w tym gnieździe, to pewnie nie miałabym pojęcia
            jak w nim jest, a że siedzę (być może juz niedługo, bo prawie juz
            wszystko ze mnie wycisnięto, więc mozna juz wywalic na pysk)to wiem,
            że klient sie liczy coraz mniej, ważne jest wykonanie planu, tak by
            pani dyrektor ROD mogła byc dumna ze jet w czołówce rankingu, a to
            że z klienta robi sie głupka i wciska mu sie kity wymyslone przez
            tych z góry, to jest najmniej ważne. LICZY SIE TYLKO SPRZEDAŻ!!!!! I
            dziwię sie trochę, że Ty taka doswiadczona dziewczyna, mająca
            przegląd życia i podejścia do klienta w PKO przez tyle lat, staje po
            stronie moberów.
            • alma590 Re: ile strace? 16.01.10, 13:00
              pko.love napisała:

> Gdybym nie siedziała w tym gnieździe, to pewnie nie miałabym pojęcia
              > jak w nim jest, a że siedzę (być może juz niedługo, bo prawie juz
              > wszystko ze mnie wycisnięto, więc mozna juz wywalic na pysk)to wiem,
              > że klient sie liczy coraz mniej, ważne jest wykonanie planu, tak by
              > pani dyrektor ROD mogła byc dumna ze jet w czołówce rankingu, a to
              > że z klienta robi sie głupka i wciska mu sie kity wymyslone przez
              > tych z góry, to jest najmniej ważne. LICZY SIE TYLKO SPRZEDAŻ!!!!! I
              > dziwię sie trochę, że Ty taka doswiadczona dziewczyna, mająca
              > przegląd życia i podejścia do klienta w PKO przez tyle lat, staje po
              > stronie moberów.

Dla przypomnienia link ściągnięty z forum pracowników banku z 04.06.2009r. :forum.gazeta.pl/forum/w,71861,96238344,96238344,Bankwcy_wstydzimy_sie_chodzic_po_ulicach_.html
              Nie będzie to pocieszenie ,że u innych jest tak samo , ale może zrozumiemy w końcu, że jest to problem wszystkich banków . Dlaczego tak się dzieje ? Nasi forumowicze są też na tym forum aktywni. Czuk wypowiadał się niejednokrotnie na temat mobbingu w bankach i próbował analizując problem wyciągać sensowne wnioski. Może jest potrzebne porozumienie pracowników , a właściwie związków zawodowych działających w bankach i wspólne, dobrze zorganizowane występowanie wobec naszych pracodawców.Myślę ,że w tych "chorych mechanizmach" uwikłani są już nie tylko pracownicy oddziałów, ale i kadra (przynajmniej ta świadoma zagrożeń, ale wciąż nie mająca siły przebicia ). :-(
      • alma590 Re: ile strace? 16.01.10, 12:15
        pkoformerworker zdradzisz nam w jakim to cudownym banku obecnie pracujesz ? :->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka