guciowa87 15.01.10, 09:16 Czy może orientujecie się jak wygląda sytuacja z polisą opartą o wig 20? Jeśli np ulokowałam 3000 zł ile na obecną chwile przy wycofaniu straciła bym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkoformerworker Re: ile strace? 15.01.10, 19:54 To nie jest ważne ile straciłabyś - w PKO BP S.A. liczy się sprzedaż, a nie jakieś tam procentowe fanaberie!Zadzwoń do najbliższego Reginalnego Oddziału Detalicznego PKO BP S.A. - tam Ci to potwierdzą. Czyżbyś nie znała nowego hasła sprzedażowego w PKO BP S.A.??? ˝Zero tolerancji dla zera!˝. Zero rozumiane jako zero sprzedaży przez Doradcę. Doradca ma sprzedawać produkty bankowe, a nie martwić się, że klient może stracić, w końcu ˝PKO BP S.A. blisko Ciebie˝ Odpowiedz Link
pko.love Re: ile strace? 15.01.10, 22:46 dobre!!!!!!!!!! Bardzo mi sie to podoba, brawo dla Ciebie!!!!!!! Odpowiedz Link
mloda_duchem54 Re: ile strace? 15.01.10, 23:34 A ja Wam powiem,że mnie się taka argumentacja nie podoba.Fajnie się sra do gniazda,w którym się już nie siedzi. Odpowiedz Link
pko.love Re: ile strace? 15.01.10, 23:55 Gdybym nie siedziała w tym gnieździe, to pewnie nie miałabym pojęcia jak w nim jest, a że siedzę (być może juz niedługo, bo prawie juz wszystko ze mnie wycisnięto, więc mozna juz wywalic na pysk)to wiem, że klient sie liczy coraz mniej, ważne jest wykonanie planu, tak by pani dyrektor ROD mogła byc dumna ze jet w czołówce rankingu, a to że z klienta robi sie głupka i wciska mu sie kity wymyslone przez tych z góry, to jest najmniej ważne. LICZY SIE TYLKO SPRZEDAŻ!!!!! I dziwię sie trochę, że Ty taka doswiadczona dziewczyna, mająca przegląd życia i podejścia do klienta w PKO przez tyle lat, staje po stronie moberów. Odpowiedz Link
alma590 Re: ile strace? 16.01.10, 13:00 pko.love napisała: > Gdybym nie siedziała w tym gnieździe, to pewnie nie miałabym pojęcia > jak w nim jest, a że siedzę (być może juz niedługo, bo prawie juz > wszystko ze mnie wycisnięto, więc mozna juz wywalic na pysk)to wiem, > że klient sie liczy coraz mniej, ważne jest wykonanie planu, tak by > pani dyrektor ROD mogła byc dumna ze jet w czołówce rankingu, a to > że z klienta robi sie głupka i wciska mu sie kity wymyslone przez > tych z góry, to jest najmniej ważne. LICZY SIE TYLKO SPRZEDAŻ!!!!! I > dziwię sie trochę, że Ty taka doswiadczona dziewczyna, mająca > przegląd życia i podejścia do klienta w PKO przez tyle lat, staje po > stronie moberów. Dla przypomnienia link ściągnięty z forum pracowników banku z 04.06.2009r. :forum.gazeta.pl/forum/w,71861,96238344,96238344,Bankwcy_wstydzimy_sie_chodzic_po_ulicach_.html Nie będzie to pocieszenie ,że u innych jest tak samo , ale może zrozumiemy w końcu, że jest to problem wszystkich banków . Dlaczego tak się dzieje ? Nasi forumowicze są też na tym forum aktywni. Czuk wypowiadał się niejednokrotnie na temat mobbingu w bankach i próbował analizując problem wyciągać sensowne wnioski. Może jest potrzebne porozumienie pracowników , a właściwie związków zawodowych działających w bankach i wspólne, dobrze zorganizowane występowanie wobec naszych pracodawców.Myślę ,że w tych "chorych mechanizmach" uwikłani są już nie tylko pracownicy oddziałów, ale i kadra (przynajmniej ta świadoma zagrożeń, ale wciąż nie mająca siły przebicia ). :-( Odpowiedz Link
alma590 Re: ile strace? 16.01.10, 12:15 pkoformerworker zdradzisz nam w jakim to cudownym banku obecnie pracujesz ? :-> Odpowiedz Link