Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      infekcje

infekcje

(3 wyniki)
    • Od ponad półtora miesiąca wiem że ja i moja córka mamy candidię. Brałam tuż przed ciażą dużo Dalacinu ze wzgledu na zęby.A potem w ciaży ze wzgledu na zakażenie układu moczowego. Ciąża była powikłana. Wnioskując z artykułu dr Janusa moją córkę zaraziłam już w ciaży zarodnikami candidii:(( Od samego początku ciąży miałam problemy z biegunkami. A moja córka od samego porodu problemy z brzuszkiem :( Od narodzin karmie córkę piersia aż do chwili obecnej czyli już prawie rok. Ale mimo...
    • podlapalam niedawno infekcje i od tego czasu znowu mam zawalone zatoki...Gardlo tez boli. Ssie olej rano i troche pomaga . Dzis chyba wznowie zakraplanie nosa. Moze jakies plukanki szalwiowe...
    • Panie Doktorze Zrobilam badanie krwi. Wyszlo w nim ze mam tylko 3,23 tys LEUKOCYTÓW gdy norma przewiduje poziom od 4 do 10 tys. W rozmazie Limfocyty 50,5% Eozynocyty 1,96% Bazocyty 1,07% Monocyty 11,2% Neutrofile 35,3%. (Erytrocyty -4,96mln, hemoglobina 14,9, hematokryt 43,9%, MCH 30,1, McHC 34) Od 2 tygodni walczac z candida przyjmuje srebro koloidalne, stosuje zappera, od 5 dni biore Wicakore. Mikstura sloneckiego od 1,5 miesiaca + mineraly. Jestem na diecie antygr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się