-
poszukuje zgodnych z prawem sposobów, w inny sposób niż przez wyrok z sądowym wezwaniem zapłaty i komornika?
pierwsze to co mi do głowy przychodzi to KRD
-
Otóż: jestem sama na świecie jak palec, 30 lat, jestem w stanie zaledwie zapłacić czynsz, w jednym Banku mam dług jeszcze sprzed tej tragicznej sytuacji, któa nie jest moją winą.
Pracy nie idzie znaleźć, wykształcenie średnie. Czy Ktoś może ma pomysł, gdzie trzebaby zgłosić gotowość takiej sprzedaży ( własnej nerki)? Mam je obie zdrowe, więc może znajdzie się Ktoś Chęny i Potrzebujący...jeżeli Ktoś taki jest tu, niech pisze, dogadamy się..
-
osoby, które otrzymują wezwania do zapłaty, nakazy zapłaty, pisma od komorników w imieniu w/w firm i innych firm windykacyjnych - proszę o kontakt, bezpłatna telefoniczna konsultacja prawna i pomoc
-
Witam. Niedawno zmarł mój wujek nie pozostawiając innych spadkobierców. Wiem, że miał długi w podatku od nieruchomości bo znalazłam wezwanie do zapłaty. A jak dowiedzieć się czy miał też inne długi? Podobno dostawał jakieś pisma od komornika i palił nimi w piecu- tak powiedział mi sąsiad. Wujek pozostawił zaniedbaną nieruchomość i nie wiem czy opłaca się ją odziedziczyć. Zupełnie nie wiem gdzie i w jaki sposób szukać jego wierzycieli. Proszę o pomoc.
-
Ku przestrodze,chcialbym opisac tu swoja 'przygode' z firma Netia.Podpisalem standardowa umowe promocyjna na okres 2 lat na telefon i internet na firme.Uslugi mialy byc swiadczone w nowym biurze firmy w innym miescie.Maksymalny okres podlaczenia 40 dni.Wszystko ok,tak zaplanowalismy i rozlozylismy dzialalnosc aby moc cierpliwie poczekac te 40 dni.Juz nie bede dokladnie opisywal co sie dzialo i jak wygladalo podlaczanie,generalnie okres podlaczenia wydluzyl sie dwukrotnie,praktycznie dzien w d...
-
Witam.
Na nie mój adres zameldowania (inna miejscowość,adres teściowej ale inny niż jej numer mieszkania -numer sąsiadów)przyszedł sądowy(elektroniczny) nakaz zapłaty -pozew wniesiony przez Intrum Justitia.
Teściowa-starsza kobieta,niedosłysząca,nie sprawdziła co to jest i na kogo-pismo od listonosza odebrała,podpisała.
Pożniej dopiero dotarło do niej,że to nie jest przesyłka dla niej.
Moje imię i nazwisko pasuje ale nie ten adres-inna nawet miejscowość.
Chodzi o jakieś wartości z roku...