Forum Gospodarka e-Biznes
ZMIEŃ
      internetowych

internetowych

(23 wyniki)
    • Od pewnego czasu szukam możliwości zarobku w Internecie. Ostatnio znajoma podsunęła mi pomysł założenia sklepu internetowego. Bardzo mnie tym zainteresowała. Przyznaję, że mało się znam na prowadzeniu sklepu online. Nie wiem, od czego zacząć? Jak zalegalizować? Gdzie się reklamować? I ile na tym zarobie?
    • Hej wszystkim, w najbliższym czasie planuje otwarcie sklepu internetowego z bielizną. Wszystko mam już opracowane i zdecydowałam się na firmę, która zajmie się tworzeniem mojego sklepu od A do Z. Nie chce sobie tym zaprzątać głowy i chce mieć pewność, że wszystko będzie sprawnie funkcjonowało. I teraz mam pytanie czy znacie jakieś fachowe i zaufane firmy, które zajmują się kompleksowo tworzeniem sklepu internetowego?
    • Witam, Firma skassa.pl istnieje od 2003. Na początku zajmowała się budową, wdrażaniem i pozycjonowaniem prostych stron internetowych. Wraz z rozwojem rozpoczęliśmy bardziej zaawansowane projekty jak choćby pracę nad sklepami czy serwisami internetowymi. Sami też prowadzimy sklepy internetowe. Proponujemy Państwu w pełni profesjonalny system do e-handlu. Gotowe szablony stron, panele administracyjne, opłata niezależna od obrotu, brak ograniczeń w ilości treści i produktów, serwer w ceni...
    • Witam =) Prosze o wypowiadanie sie osob , ktore maja juz swoje sklepy internetowe. W jaka branze zainwestowaliscie i co sie najlepiej sprzedaje. Beda to dla mnie bardzo przydatne informacje.
    • Witam!! Planuje założyć własny sklep internetowy. Miałbym pytanie ile kosztuje stworzenie takiego sklepu??? Nie interesują mnie gotowe skrypty. Chciałbym aby mój sklep wyglądał podobnie do kolporter.pl lub stereo.pl. Tylko inny asortyment ale podobny układ działów i kategorii. Z góry dzięki za informacje!!
    • Witam wszystkich. Jestem na etapie zakładania sklepu internetowego. Byłbym wdzieczny za podpowiedz gdzie się zaopatrujecie w kartony wysyłkowe, jaka firma robiła wam sklep internetowy, z jakiej firmy kurierskiej korzystacie i jaki rodzaj płatności cieszy się największym zadowoleniem z obu stron? pozdrawiam Marcin
    • Dzień dobry Witam wszystkich na forum. Mam małą prośbe otóż chce niebawem założyć księgarnię internetową i prosiłbym o pomoc w propozycjach nazwy. Byłbym za to bardzo wdzięczny. Mam jeden pomysl na księgarnie Readers.pl (dla czytelników:-), proste pomysły mają do siebie że się sprawdzają:) ale jeszcze nie jestem do końca przekonany.. Dziękuje za pomoc pozdrawiam
    • Witam, jestem w trakcie uruchamiania sklepu internetowego w którym będę sprzedawać obuwie. Jestem ciekawa Waszych opinii odnośnie tego specyficznego asortymentu. Czy zdażyło się Wam dokonać zakupu butów przez internet??A jeśli nie to czy bylibyście gotowi do zakupu właśnie w internecie. Bardzo dziękuję za wszelkie uwagi i spostrzeżenia. Pozdrawiam noris1
    • Jaka opcja jest, Waszym zdaniem, najbardziej opłacalna? a) prowadzę sklep internetowy i sprzedaję tylko w Internecie b) zaczynam od sklepu internetowego, ale potem otwieram "realny" i sprzedaję w nich równolegle c) zaczynam od sklepu internetowego, ale rezygnuję z niego, gdy otwieram "realny" d) zaczynam od sklepu w "realu", potem uruchamiam też internetowy e) prowadzę tylko "realny" sklep ------------------------- Produkty dla dzieci
    • praca po 13 godz dziennie, biuro w biurze, wielkie magazyny, biuro w domu, zajęte łikendy.... Dzidziuś i 2 córeczka u babci, w przedszkolu , u niani...Śpimy po 4/5 godz max, 6 pracowników dodatkowo, zaangażowanie kapitałowe na poziomie 300tyś (i ciągle za mało na rozwój)Czy warto? Warto:) Bo jednak traktujemy to jak misję, wyzwanie, tworzenie, ciągłe poszerzanie , wyszukiwanie, tworzenie całych kolekcji. Dajcie mi znak, czy tez tak wygląda Wasze życie? pozdr Natalia www.barl...
    • Zastanawiam sie czy warto wtapiac pieniadze w tego typu reklamę. Czy można za pomocą AdWordsów znaleźć się na pierwszej stronie wyszukiwarki? Ile trzeba kasy żeby zacząć się wyświetlać?
    • pytam bo nie wiem: jakie dokumenty są potrzebne do jakich urzędów iść, w kolejności i ile co kosztuje-znaczki,skladanie wniosków czy można to zrobic przez internet?o wpisanie do rejestru już znalazlam w necie gdzie najtaniej kupić sklep internetowy?zależy mi na rzadkim wygladzie albo na dodatkowych przeróbkach ok tyle na początek,zaraz pewnie cos dopiszę Anka
    • Witam! Co sądzicie o zakupach produktów spożywczych przez internet. Istnieje już na rynku kilkadziesiąt sklepów (zazwyczaj lokalnie), ale nie stanowią one istotnej siły. Czy sami skorzystalibyście z takiej formy zakupów i co jest istotne dla nas przy zakupach "spożywki" przez internet. Według mnie najsłabszymi elementami sklepów są z pewnością: - czas realizacji zamówienia - jakość dostarczonego towaru i opakowania - komplementarność oferty - cena Jeżeli trzy pierwsze są spełnio...
    • witam wszystkich na forum! planuje w najbliższym czasie otworzyć sklepik internetowy z odzieżą dziecięcą. oczywiscie nie chodzi o szybki duży, zysk bo segment jest dosyć nasycony. chciałbym sie powoli rozwijać i uczyć handlu. bedzie to moja pierwsza działalność, ale ponoć lepiej późno niż wcale:). byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedź w kwestii zamawiania towaru: 1. ile towaru najlepiej jest kupić na starcie? 2. czy hurtownie są na tyle elastyczne, że nie ma potrzeby zamrażać ...
    • Witam Wszystkich planuję otwarcie księgarni internetowej dla dzieci. Zastanawiam się nad programem magazynowym, co myślicie o integracji programu ze stroną sklepu. Jest to pomocne (np. przepływ informacji o produktach) ale trochę kosztuje. Czy w razie usterek programu, nie ucierpi strona? Pozdrawiam i proszę o opinie bardziej doświadczone osoby, co się sprawdza?
    • Tak jak w temacie szukam sklepu który, według Was ma najlepsze wspomaganie pozycjonowania. Wiadomo i tak zapłacić będzie trzeba osobno za pozycjonowanie ale może da się to trochę wspomóc?
    • Witam, 3 miesiące temu otworzyłem sklep internetowy. Zajmuję się sprzedażą krawatów i spinek do mankietów. Jak dotąd zainwestowałem w: - Szatę graficzną - Pozycjonowanie słów: spinki do mankietów (dziś 8 pozycja) i krawaty (14 pozycja) - Adwords (jak dotąd ok. 100 zł) - Dodanie towaru do iPrezenty.pl Szczerze mówiąc jestem rozczarowany. Jak dotąd miałem 2 zamówienia! Jest to wynik jak dla mnie okropny. I tutaj mam pytanie do innych: Czy taka ilość zamówień jest normalna na początku...
    • witajcie d pewnego czasu sprzedaje ciuszki uzywane na allegro.chce otwrzyc działalnosc gospodarczą.jestem zielona w tym wszytskim.wybieram sie do jakiegos biura rachunkowego ale moze wy podzielicie sie ze mną waszą wiedzą na ten temat.wybrac ryczałt czy vat?mam zamiar sprzedawac tylko na allegro nie bede otwierac zadnego sklepu.unijnych pieniązków tez nie dostane z UP bo na internetowy biznes sie u nas nie dostaje a moze wogóle sie nie dostaje nie wiem ;) prosze pomózcie
    • Moj przepis na dobry, dzialajacy, przynoszacy zyski sklep internetowy jest nastepujacy: 1. Odpowiedni towar przede wszystkim. Oczywiscie jest tysiac czynnikow ktore nalezaloby wziazc pod uwage przy wyborze branzy i towaru, jak chocby podstawowe know-how danej branzy, ale jako "nieinternetowe" pomine je tutaj. Towar do internetu nie moze byc zbyt tani (jezeli jest tani to musi byc bardzo duzy wybor), ani zbyt drogi (drogi moze sie sprzedawac jezeli jest mozliwosc obejrzenia towa...
    • W tym wątku wymieniajmy się informacjami dotyczącymi oprogramowania sklepu internetowego. Aby łatwiej było znaleźć informacje, w tytule wpisujcie nazwę programu oraz czy jest darmowy czy płatny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się