is

(3 wyniki)
  • Jestem w stanach od 8 m-cy i mysle juz o zainwestowaniu w kupno domu. Nie chce placic za wynajmowany apartament wole dolozyc i splacac wlasnosc. Slyszalem tu i owdzie, ze brak historii kredytowej jest pozytywniej traktowany niz zla historia kredytowa. Moze ktos kto siedzi w kredytach szerzej mi to wyjasni. Nie wiem ile infrmacji zostalo zgromadzone przez agencje, ale place rachunki, za gaz, prad, telefon, smieci, TV i internet. Wynajmuje apartament od Post'a. Mam jeden samochod na...
  • Hello I am an authorized agent employed by large medical system in USA to employ polish nurses. I am writing in English because proficient language is necessary to pass test to get nursing license. After completion of that US employer will apply for visas for successful candidates. If you are interested please send me e-mail to pielegniarkaaa@gazeta.pl I will stress again this is only for nurses speaking and writing proficiently in English language.
  • ''There will be no path to citizenship,'' said one lawmaker who attended a strategy session in Hastert's office. KONIEC NADZIEI NIELEGALNYCH WAKACJUSZY. USTAWA IMIGRACYJNA ODLOZONA NA JESIEN, PRAWDOPODOBNIE PO WYBORACH. JEZELI NAWET COKOLWIEK ZOSTANIE WTEDY UCHWALONE TO BEDZIE TO W WIEKSZOSCI BUDOWA PLOTU NA GRANICY MEXYKANSKIEJ, A KONGRESMANI ZAPOWIEDZIELI ZE ZROBIA WSZYSTKO ZEBY NIE DOPUSCIC DO AMNESTII DLA NIELEGALNYCH. www.nytimes.com/aponline/us/AP-Immigration.html GOP House:...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się