jaja

(5 wyników)
  • już nie karmię.kiedy piersi będą takie jaj dawniej? teraz pozostały mi skórka i brodawki;( mała ma 7 m-cy. Lidia
  • Mam 24 lata. Od 4 lat biore tabletki antykoncepcyjne, z przerwami. Glownie Tri-minuet albo Harmonet, Wszystko na wywolanie miesiaczek (nie wspolzyje) I wiecie co, po odstawieniu tabl. nie mam okresu. (teraz juz od 2 m-cy) Jak biore to sa minimalne... Wszystkie hormony przebadane (od pluciwych, tarczycowe, kortyzol...)- wyniki wzorowe. Ginekolog i endokrynolog zaliczony- bez konkretnej diagnozy Do tego klopoty z rzuceniem paru kilogramow, tradzik na twarzy(wczesniej nie bylo)... ...
  • czy może Pani napisać coś bliżej na temat tego zjawiska: -na czym polega to zjawisko - kiedy może się to zdarzyć - czy medycyna ma wpływ na takie zachonie jaja intersuje mnie to, bo mam 1 jajow. słabodrozny, drugi - drożny
  • Tabletki koncepcyjne (YASMIN) biorę od 2 lat. Zastanawiam się nad przejsciem na kalendarzyk malzenski. myslicie ze to dobra metoda?? ja wychodze z przekonania ze to pracochlonna metoda i nie dajaca 100 % pewnosci. a wy co o tym myslicie??
  • Prosze mi pomóc.Co mam robić, właśnie odebrałam drugi wynik-tendencja spadkowa. Było 0,54 ng/ml, po4 dniach 0,25 ng/ml. Czy to oznacza ze to koniec mojej ciąży? Pierwszy dzien ostatniej mieś to 8.08, ale wiem ze poczełam 2 tyg. później. Jaki powinnam mieć prawidłowy wynik? Na hcg wysłał mnie lekarz, który robił usg 19.09, wym.był 3,3mm. I ten wym. go zaniepokoił, a wczesniej miałam małe plamienia, ktore zostały powstrzymane zastrzykami Gravibinon. Co mam robic? Działać, czy na coś ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się