jaja

(3 wyniki)
  • dziewczyny. juz kilka razy przeczytalam ze na sniadanie w tej diecie jecie twarozek np z rzodkiewka, pomidorem itp. z tego co ja wiem (nie jestem zadnym ekspertem, ale przeczytalam ksiazke dr Agatstona juz dwa razy) to w tej diecie wlasnie o to chodzi zeby na sniadanie jesc jaja. trzeba zaczac dzien od porzadnej dawki bialka i nawet tluszczu, zeby miec odpowiedni poziom insuliny we krwi. twarozek mimo ze nie jest to typowe weglowodanowe danie jest o wiele mniej korzystny. nawet jesli bo...
  • hej, po raz kolejny zaczynam diete mam do zrzutu jeszcze 3 kilo do wymarzonych 50... Schudlam bardzo duzo, ale jakos trudno mi jest przekroczyc magiczne 53. Byłam wczoraj na imprezie, grile, sałatki... Śniadanko też jeszcze u znajomych, teraz podjadam ciasto, żeby od jutra zalożyć przysłowiowy kaganiec na "ryj", kto dołączy? Boże aż mnie brzuch boli od tego ciasta...
  • Czesc wszystkim dzis jest moj pierwszy dzien mam nadziej ze to przetrwam mimo wielkich pokus i imprez jakie mnie czekaja moze macie jakies dobre rady jak nie ulec pokusie??? Mama nadzieje ze dieta zadziala z tego co piszecie warto sie poswiecic pozdrawiam Justyna p.s to nie jest prima aprilis-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się