Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      jaja

jaja

(5 wyników)
    • rozmawiałem z lekarzem z Radomia... Władza - korzystając ze sprawdzonych już przez gomółkowców wzorców - potraktowała lekarze dokłądnie tak samo jak wtedy robotników. Tyle, że zamisat spędu na stadionie zorganizowanego w celu wysłuchania samokrytyki był spęd na stołówce ale mechanizm pozostał bez zmian.. Upokorzono tych ludzi - waszych kolegów i koleżanki w sposób absolutnie niegodny i wydawałoby się, że po czymś takim będzie strajk generalny w całym kraju by pokazać władzy gdzie ...
    • Od czegos trzeba zacząć. Stawka minimalna 100zl za godzinę pracy nie jest bynajmniej wygórowana. Niech managment ochrony zdrowia zorganizuje wszystko tak ,aby się wszystko kręciło. Od tego są. Niech wyrekrutują do pracy najlepszych, niech im zorganizują pracę, niech wymagają wskazań do zabiegów i badań. Póki co odbywa się przelewanie wody z beczki do bczki za pomocą dziurawego sitka. Władza i Społeczeństwo też musi zrozumieć ,że lekarze to elita. Tak jest w całym cywilizowanym Świec...
    • Chlera sama umiejętnośc pisania i czytania wymaga ok 70 IQ a to zapewnia myślenie na poziomie instynktu samozachowawczego,odnalezienie komputera i umiejętność odnalezienia strony na forum daje ok 15 dodatkowo razem ok 90IQ cholera to dla jaj. To ja tez mam pytanie, wczoraj się walnołem młotkiem w palucha dzisiaj mi napuchł ,czy nie powinien lekarz domowy przyjśc do mnie rano wypisać zwolnieni i zrobic sniadanie? mnie boli!.Powinien wiedzieć co się dzieje w domu jak domowy,gdzie t...
    • Witam. Wybieram sie do szkoły ratownictwa medycznego. Tam jednak trzeba miec swoj sprzet-a przynajmniej taka dostałem informacje. Czy mozecie mi polecic jakies sklepu z odzieza czy cos takiego?? Znalazłem w internecie sklepratownik24.iai-shop.com/main.php Podobno dobry sklep. Macie jeszcze jakies namiary?? To rzadkosc spotkac cos takiego,wiec bede wdzieczny. Pozdrawiam.
    • Zapraszam na posiedzenie Zarządu Krajowego Ogólnopolskiego Związku Zawodowego Lekarzy, które odbędzie się w dniu: 27 stycznia (piątek) 2006r. o godzinie 13 00 . www.ozzl.org.pl/akt/19012006.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się