Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      japonia

japonia

(4 wyniki)
    • Czy ktos sie orientuje, ile ich kosmetyki kosztuja w rodzimym kraju? U nas to jest b.b. drogie, moze tam taniej? Mam tam znajomego moze kupi? Anka
    • Dostałam takie oto zadanie i pomyślałam, że wy możecie coś o tym wiedzieć i mi pomożecie: Jakie są przyczyny stosunkowo słabej sprzedaży kosmetyków męskich w Japonii? Podpowiedź: to jest powiązane z pozytywnymi skutkami istnienia dużej ilości wulkanów w tym kraju. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam
    • Jak tylko zaczyna byc zimno, zaczynaja sie moje problemy z rekami. Wystarczy, ze na chwile zdejme na dworze rekawiczki, albo zmarzne przez rekawiczki, albo pobede w pomieszczeniu, w ktorym nie jest bardzo cieplo, peka mi skora na dloniach - czesto na zgieciach (np. palców), i czesto do krwi. Poza tym cala jesien, zime i wiosne mam na dloniach czerwona, sucha i szorstka skore, calkiem jak u zólwia. Smaruje róznymi kremami, ale to niewiele pomaga (nie moge smarowac rak co chwila, bo...
    • Jak myślicie czy to oryginał? Sprzedawca alfred_cosmetic wydaje się wiarygodny. Poproszę dosiadczone allegrowiczki o radę pozdrawiam www.allegro.pl/item240832799_kanebo_luksusowa_i_aksamitna_pianka_do_twarzy_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się