Forum Regionalne Śląskie Sosnowiec
ZMIEŃ
      jaworzno

jaworzno

(9 wyników)
    • Wiem że tam jeździ co jakoś czas 34 i 221 ale ja muszę być w centrum Jaworzna. Jest może jakiś przewóz ??
    • a ja się pytam: dlaczego ta karta usług publicznych ma być śląska?
    • Kiedy to wreszczie skończą? Przejechać w stronę Jaworzna lub zjechać z "jedynki" - makabra (wczoraj korek sięgał do mostu na Białej Przemszy; wyjazd z "1" - 50 min. Jak możecie, omijajcie te rejony.
    • Zalew Sosina koło Jaworzna to bardzo ładne miejsce. Czy są w Sosnowcu i okolicach ludzie którzy będą chętni do wspólnego nagiego opalania nad tym zalewem. My jesteśmy malżeństwem naturystów i chętnie skontaktujemy się z innymi takimi parami. Pozdrawiamy.
    • W artykule i jego tytule jest nieścisłość. W okolicach ulicy Legionów płynie CZARNA Przemsza. Rzeka PRZEMSZA zaczyna swój bieg od trójkąta 3 cesarzy, czyli już poza granicami miasta Sosnowca i w ogóle poza Zagłębiem.
    • hej, hanysy i gorole!
    • Najciekawsze inwestycje na Terenie Ziemi Chrzanowskiej Najciekawsze inwestycje na Terenie Ziemi Chrzanowskiej 1) Fabryka części samochodowych Valeo – Chrzanów przy autostradzie 2) Międzygminy Zakład Gospodarki Odpadami – Balin przy autostradzie 3) Hotel firmy Feryt - Jaworzno ul.Krakowska 4) Stacja paliw BP – Jaworzno ul.Krakowska 5) Przebudowa Domu Kultury „Sokół” – Trzebinia ul.Kościuszki 6) Basen – Trzebinia teren Rafinerii 7) Linia pr...
    • W którym miejscu budują to cudo?
    • Dąbrowa Górnicza Dąbrowa Górnicza zajmuje obszar 188 km2, co oznacza, że jest najrozleglejszym powierzchniowo miastem województwa śląskiego. Dąbrowa Górnicza stanowi historyczną część zachodniej Małopolski, tworząc z sąsiednimi miastami (Sosnowiec, Będzin, Czeladź, Zawiercie, Siewierz, Sławków, Olkusz) Region Zagłębia Dąbrowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się