jaworzno

(5 wyników)
  • Poszukuję mam z jaworzna chętnych na kawkę, spacer i wspólną zabawę naszych dzieci. Mam 25 lat i rocznego synka. Nie mam tu zbyt dużo znajomych, więc chętnie kogoś poznam.
  • Witam, mam pytanie. Otóż mąż zastanawia się nad otwarciem szkoły pływania dla dzieci. Pytanie tylko czy znależli by się chętni. Z tego co czytałam takie szkoły są w Katowicach i Piekarach, w naszych okolicach nic podobnego nie ma. Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen, gdzie? Czekam na sygnał.
  • Szukam mamuś z Jaworzna, które pozwolą mi się zaklimatyzować w tym mieście... . W przyszłym m-cu wprowadzamy się do nowgo mieszkanka. Jest to zupełnie nieznana miejscowość dla nas, więc wszelkie wskazówki odnośnie fajnych sklepów, lekarzy itp. będą pomocne. Pozdrawiamy świątecznie. Aga i Martusia (15.01.2004)
  • Czy znacie jakiegoś godnego polecenia pediatrę z Jaworzna, najlepiej z Podwala, ewentualnie lekarza domowego na telefon.
  • Mieszkam w Jaworznie i mam 5 miesięczną córeczkę Basię. Bardzo chciałabym poznać inne mamy . Proszę o kontakt !!!Pozdrawiam.Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się