Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      kabina

kabina

(155 wyników)
    • proszę o poradę. Zastanawiam się nad wyborem zestawu: drzwi przesuwne do wnęki 120cm + brodzik z konglomeratu 120cmx80cm. Naoglądałam się propozycji różnych firm w internecie ( w salonach trudno o duży wybór na ekspozycji) i mam dwa typy: 1) Ravak - drzwi Rapier NRDP2 + brodzik Gigant Pro 2) Huppe - drzwi 4-kąt GT 1200 Classics Elegance + brodzik Purano Cenowo zakładając jedne i drugie drzwi z powłoką anticalc wychodzi mi, ze Huppe jest droższy około 450zł Czy warto dopłacić? Czy jakoś...
    • co sądzicie o kabinach firmy Sanplast? Chodzi mi o kaginy z klasy średniej.
    • co polecacie? widziałam fają chyba firmy kobi - półokrągła z dzwiami rozsuwanymi ale tylko jedna część jeździ ok 1200,-
    • sanplast, imperial, koło a moze jeszcze innej firmy? chodzi mi o to by jednak była niedroga. do 1000 zł. w tym momencie nie stać mnie na droższą... aha zwykła bez hydromasaży etc.
    • witam musze zakupic nietypowa kabina 90x80, chce zeby byla szklana ze wzgledu na latwosc utrzymania w czystosci. Nie chce przekroczyc 2 tys zl. Na oku mam 2 modele z podstawawych seriii Huppe (classic i alpha) lub kabine Sara z Italprod ta wyjdzie duzo taniej, tylko nie wiem jak bedzie z jakoscia na dluzsza mete. Co doradzacie?
    • Czy ktoś z Was zakupił kabinę prysznicową i brodzik firmy Radaway? Nie znam tej firmy i nie wiem jakiej jakości są ich produkty. Będę wdzieczna za info. Dziękuję.
    • jak sprawdzają się w praktyce szklane kabiny prysznicowe? wyglądają oczywiscie b. ładnie ale czy nie są trudne w utrzymaniu?
    • Witam, już, już prawie kupiłam kabinę Radawaya z powłoką EasyClean, która stanowiła jeden z żelaznych argumentów za tym produktem (podobno nakładana w procesie hartowania szkła, a nie na wierzch, trwała przez 10 lat), ale... wyczytałam, że taką powłokę można sobie robić (wielokrotnie) samemu odpowiednim preparatem... I się złamałam, i myślę... Na pewno powłoka się przydaje, pytanie, czy lepiej kupić kabinę z nią, czy ją sobie nanosić (jeśli chodzi o lenistwo, to nie mam z nim problemu)?
    • Witam. Ma ktoś może jakiś ciekawy pomysł jak rozwiązać sprawę prysznica w łazience drewnianej. Mi na razie chodzi po głowie tylko jeden pomysł a mianowicie kabina czterościenna firmy SANPLAST. To rozwiązanie ma jedną wadę, zwykła kabina z brodzikiem od nich kosztuje z 1500 zł a szukam jakiegoś tańszego rozwiązania. Wiem, że są kabiny w Castoramach (do 1000zł) takie z wodotryskami ale nie chcę tego. Za wiele elementów do psucia w takich chińskich kabinach. Mam obawy, że gdzieś zacznie ciekną...
    • Bardzo proszę o opinie na temat firmy Lavado zajmującej się sprzedażą kabin prysznicowych itp. Mają bardzo ciekawą ofertę, na allegro same pozytywy, ale w necie bardzo nieciekawe opinie znalazłam na jednej stronie. Dlatego pytam tutaj, czy zetknęliście się z tą firmą, jakie są wasze odczucia, jaka jest jakość sprzedawanych rzeczy.
    • Ogladałam ofertę tej firmy w Sosnowcu na Ul.Kościelnej 16/211 i muszę przyznać ceny i kabiny rewelacyjne.Jestem zainteresowana kabiną "full wypasioną" z hydromasażem,sauną ,jaccuzi, dezynfekcją ozonową.Miło zaskoczyła mnie cena tego cudeńka:3490 zł.!Cena zaskakujaco niska jak na kabinę o wymiarach 150 na 90 z profilowana wanna i zagłówkiem?.Czy zakupił ktoś produkt tego sprzedawcy i jest zadowolony?Sprzedają również na Allegro: www.allegro.pl/my_allegro.php?page=auctions&type=sell
    • Pytanie jak w temacie .Musze zakupić kabinę do łazienki, ale nie wiem jaką? Podzielcie się proszę doswiadczeniami. Jaką firmę polecacie?
    • Witam, podobaja mi sie dwie kabiny prysznicowe.widzialem w sklepie jedynie z firmy Atrium,półokrągłą na wysokim brodziku.mam do wyboru w podobnej cenie identyczna kabine z wygladu z firmy Dolphi rodzaj torrenta pdj, niestety nie ma jej na zadnej ekspozycji wiec nie wiem jak jest wykonana.znam ja jedynie z obrazka.moze ktos zna i potrafi doradzic, ktora z firm wybrac?? dziekuje za porade i pozdrawiam
    • Witam, pomóżcie podjąć decyzję: muszę kupić półokrągłą kabinę prysznicową, budżet mam ograniczony. Waham się pomiędzy Dolphi Premium Plus a kabiną Health oferowaną przez firmę Omnires... Obie wydają się dość podobne, ale może jest coś, co przemawia zdecydowanie na niekorzyść (albo korzyść:) którejś z nich? Z góry dziękuję za pomoc i opinie...! pozdr
    • Poszukuję szklanej obudowy prysznica. Najlepiej otwieranej na zawiasach a nie suwanej. Czy znacie jakąś firmę z warszawy lub okolic która wykonuje coś takiego? A może warto zainteresować się gotowcem. Pozdrawiam
    • Witam serdecznie. Remontujemy łazienkę i do kupienia została nam jeszcze kabina prysznicowa. Przeglądałam wiele ofert i wpadł mi w oko zestaw (kabina+brodzik) Fama firmy Aquaform. Czy ktoś miał może już styczność z tym produktem? Jak się sprawdza? Czy nie przecieka? Bardzo proszę o opinie.
    • Są gdzieś kabiny prysznicowe z czterema ściankami, taka gotowa do wstawienia np. w narożnik łazienki.
    • Witam. Jestem tu nowa ale nie znalazłam podobnego wątku. Mam problem z brodzikiem. Otóż jakiś miesiąc temu zauważyłam że na brodziku pojawiły "plamy", "naloty" ciemne. W miejscach gdzie się stoi. Przyznam, że brodzik ma 3 lata, myję go regularnie i tu nagle coś takiego..... Mam problem z wyczyszczeniem.... Mleczko nie daje rady. Macie jakiś pomysł czym to wyczyścić?
    • Remontuję starą łazienkę, w miejscu gdzie stała wanna chcę wstawić kabinę, pewnie będzie musiała mieć suwane drzwi bo z jednej strony stoi wc i inaczej drzwi się nie otworzą, tylko, że taka kabina musiałaby mieć około 70-75cm szerokości. W sklepach same 80! 90! Pomoże ktoś?
    • Szukam kabiny prysznicowej narożnej 90x90, albo wolnostojącej (takiej z "plecami"), albo sama kabina (szkło) + panel. Na razie jestem przerażony cenami a te wynalazki z Allegro "full wypas" za 1500 PLN skreślam. Możecie polecić dobrą jakościowo niezależną kabinę lub kabinę +panel? Zależy mi na jakości, wodotrysków nie potrzebuję. Im prostsza tym lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się