Forum Komputery Internet Allegro kontra eBay
ZMIEŃ
      karta kredytowa

karta kredytowa

(8 wyników)
    • Chcialabym zamowic koszulke w tym sklepie: www.warriorsteamstore.com/ Sprawdzilam juz, ze wysylaja paczki do Polski, ale pojawil sie inny problem. Chodzi o forme platnosci... Czy tutaj mozna placic tylko kartami kredytowymi? www.warriorsteamstore.com/payment-options.html
    • Czy to normalne, ze przy kupowaniu na angielskim ebayu, zanim transakcja zostanie sfinalizowana, trzeba podać namiary na swoją kartę kredytową (nie w celu zapłaty, ale "weryfikacji")? Po czym ukazuje się komunikat, że ebay rości sobie prawo do ściągania z tej karty zaległych płatności itp. Nie mogłam tego znaleźć w żadnym regulaminie a pierwszy raz chciałam kupić coś na ebay, z polskiego też jeszcze nie korzystałam.
    • znalazłam sobie pewnego sprzedawce ze Stanów chce kupic towar za ok 500-600zł i mam pewne obawy jak przebiegnie finalizacja transakcji. Chyba chce zapłacic przez PayPal czy to żeczywiście najlepsze wyjście? Czy w razie nie otrzymania przesyłki mogę sie zwrócic do ebay o pomoc? Bo do Stanów raczej nie pojade :/ Jak wogóle mam zapłacic przez paypal? czy to działa tak jak na allegro? że bede miała saldo do zapłacenia czy odrazu musze uzyć karty kredytowej i przelać kase?? A czy mu...
    • gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3683796.html Hm. Mysle, ze to moze stac sie dla wielu impulsem do rozpoczecia handlu na ebay...
    • Ku przestrodze. Niedawno założyłem sobie konto na PayPal (w swojej bezgranicznej głupocie) - formularz wypełniłem prawidłowo (jestem tego pewien). Okazało się, że trzeba wykonać jeszcze kilka czynności aby potwierdzić swoją tożsamość - myślę ok - sprawdzam swój profil - a tu wałek - mój kraj zamieszkania to nie "Poland" a "Finland". No i problem. Kraju nie da się zmienić - pracownik z PayPal poinformował mnie że trzeba zamknąć konto i utworzyć nowe. No to próbuję zamknąć konto - n...
    • Będe niezmiernie wdzieczny za informacje jak to wyglada w praktyce. Szczególnie zakładanie konta, aktywacja,płatności paypal, koszty wysyłki itp. Czy mając konto w usd w Polsce płace w usa przez paypal w dolarach? Mam trochę doświadczeń z allegro, raczej dobrych. A jak z Waszymi doświadczeniami na ebay-usa?
    • Przed wyslaniem do mnie kodu potrzebnego do pewlnej aktywacji konta, zadaja ode mnie podania wszystkich danych z karty kredytowej niby w celu potwierdzenia tozsamosci. Nie podoba mi sie to! A Wy podawaliscie wszystko grzecznie?
    • Mam juz konto na amerykanskim ebayu. Wczoraj chcialem zmienic adres email, ktory podalem, i co sie okazuje? Musze podac im dane swojej karty kredytowej! Niby napisali, ze nie pobieraja zadnych oplat z tego tytulu, ale ja sie pytam po co?? Zwlasczcza, ze nie posiadam karty kredytowej, a na ebayu tylko kupowalem.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się