Dodaj do ulubionych

Uwaga na ads allegro opinie

22.09.15, 12:01
Uruchomiłem kampanię ADS i skorzystałem z darmowych 100zł. Utworzyłem własną kampanię ustawiając dzienny limit 15zł. Po kilku dniach limit się wyczerpał, a reklamy nie wyświetlały się - sprawdzałem to! Nie zagladałem tam ponownie ponieważ uważałem że kampania nie przełożyła się na sprzedaż. Po 2 miesiacach otrzymuję fakturę z allegro na 900zł i okazuje się że kampania trwała dalej, naliczając 15zł dziennie do rachunku jako "działania marketingowe". Właśnie toczę bój z allegro jakim prawem właczyli moja kampanię bez mojej wiedzy i naliczają opłaty za wyświetlane reklamy. Szukam osób, które zostały oszukane w ten sposób aby sporządzić pozew zbiorowy do prokuratury.
Zgłoszenia na myprofileu@gmail.com
Obserwuj wątek
    • sebbal Re: Uwaga na ads allegro opinie 23.11.15, 00:49
      Wszystkich zainteresowanych sprawą prosimy kierować się na maila: oszukani.ads.allegro@o2.pl
      • ksz4321 Re: Uwaga na ads allegro opinie 01.01.16, 23:41
        jak się sprawa zakończyła?
    • artek515 Re: Uwaga na ads allegro opinie 28.02.16, 12:28
      Witam serdecznie proszę o pomoc zostałem oszukany przez Ads allegro doliczone mi 509 zł do rachunku proszę o pomoc czy ja mam to zapłacić proszę o kontakt
      • activstark Re: Uwaga na ads allegro opinie 06.04.16, 14:47
        Także zostałem naciągnięty na kwotę 1500 zł. Staram się jakoś rozwiązać tą sprawę, ale wszystko w toku. Z allegro nic nie wywalczę, czekam na odpowiedź Rzecznika Praw Konsumenta i Adwokata. Jeśli ktoś był w podobnej sytuacji dajcie znać co zrobić ;)
        Pozdrawiam,
    • kamildadadad Re: Uwaga na ads allegro opinie 14.01.24, 09:44
      Witam mam ten sam problem chciałem sprzedać auto na dwoch kontach, wybralem opcje normalne ogloszenie bez kampani na jednym z kont ogloszenie sie nie wyswietlało to wystawilem aukcje na innym postewanie było takie same, co sie okazało na jednym jak i na drugim koncie właczyla mi sie kampania na pierwszysm 125 zł a drugim 350 auta nie sprzedałem nie było zadnego telefonu po wystawieniu na olx auto w tej samej ceie sprzedało sie w 30 minut i miałem 30 połaczeń sprzedawałem passata b6 2007 za 2800zł z uszkodzoną uszczelka pod głowicą. Moim zdaniem nie jest możliwe zebym niechcaco włączył ads na dwoch kontach kampania włączyła się automatycznie. Kliki z tego ads to prawdopodobnie booty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka