Dodaj do ulubionych

UWAGA OSZUŚCI URPOL NA ALLEGRO

17.07.14, 06:18
Tymoteusz Brzezina
URPOL.PL
Zjednoczenia 121A
42-793 Ciasna
Uwaga na nich oszusci i złodzieje oszukali mnie na grube pieniadze brak kontaktu z nimi ,moj kontakt carland@onet.eu
Obserwuj wątek
    • ubrzezina dt. SPRAWY 27.11.14, 23:42
      Witam,
      uzytkownik ten zakupił u nas w firmie kamere z dyktafonem za kwote 69,90zł. Uzytkownknik ten zwrocił nam towar i oddalismy mu pieniadze za towar, na co posiadamy potwierdzenie przelewu.
      Informacja na tym forum to pomówienie, które zostało wymyslone przez uzytkownika.
      Sprawa ta zostanie skierowana na droge prawna z racji podawania informacji nieprawdziwych o naszej firmie.
      Wszelkie pytania badz watpliowsci dt. sprawy prosze kierowac na nasz e-mail: urpol@poczta.fm

Z poważaniem
      Tymoteusz Brzezina
      • urpol Re: dt. SPRAWY 22.08.16, 12:46
        UWAŻAJCIE NA NICH .....KLAMSTWO !!!!!!!!! ZADNEJ SPRAWY NIE MA !!!!! ZADNYCH PIENIĘDZY DO DZIŚ !!!!!!!!!!
    • hbvfn Re: UWAGA OSZUŚCI URPOL NA ALLEGRO 22.08.15, 00:47
      Kupilem w tej "firemce" lampe LED 50W za 139zl. Zepsula sie po kilku miesiacach. Wypelnilem formularz reklamacyjny i wyslalem. 29.10.2014 sprzedawca otrzymal paczke. Dostalem lampe z powrotem 23.12.2014 (po kilku upomnieniach). Oczywiscie dalej nie dzialala. W paczce nie bylo zadnej kartki. Nie poinformowano mnie nawet dlaczego reklamacja zostala odrzucona. Nie mozna sie oczywiscie dodzwonic na podany numer telefonu. Mailowo nie potrafili mi nic wyjasnic - nic nie wiedza na ten temat. Obiecali ze wysla kuriera po towar i jeszcze raz sprawdza. Do dzis sie go nie doczekalem, mimo ze dwa razy przypominalem o tym. Na maile juz nie otrzymuje zadnych odpowiedzi.
    • ankaw211 Re: UWAGA OSZUŚCI URPOL NA ALLEGRO 05.02.16, 14:39
      ja tez zostałam oszukana przez te firmę, zakupiłam odkurzacz do kominka który przestał działać po miesiącu,odesłałam odkurzacz wraz z pismem reklamacyjnym,nie dostałam żadnej odpowiedzi poczekałam 14 dni,wysłałam kolejne pismo zero odpowiedzi,zero kontaktu ,ani odkurzacza ani pieniędzy. kontaktu telefonicznego nie ma ,na meile i pisma wysłane poczta także nie odpowiadają. szkoda się użerać po prostu nie kupujcie u nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka