Dodaj do ulubionych

UWAGA na Użytkownik ringking_pl (3731)

23.10.15, 21:31
popełniłem totalny błąd, wystawiłem pozytywa przed zamontowaniem dotyków zakupionych u powyższego sprzedawcy.
dotyki pękły po czterech dniach , NIE KUPUJCIE ,TOTALNY BADZIEW
NADMIENIAM iż wymieniałem już dotyki w sześciu różnych telefonach.
Obserwuj wątek
    • ringking Re: UWAGA na Użytkownik ringking_pl (3731) 30.11.15, 15:20
      Zapraszamy do złożenia roszczeń reklamacyjnych.
      Podaje email ringkingpawel@gmail.com

Właściciel RING KING
      Paweł Marchel
    • brazil27 Zawsze znakomity ringking_pl (3731) 15.01.16, 20:52
      Wyszukałem w wyszukiwarce google mój ulubiony sklep z częściami do telefonów i natknąłem się na ten niemiły komentarz. To chyba od konkurencji. Zakupiłem już wiele części od tego sprzedawcy i jak do tej pory z każdej z nich jestem bardzo zadowolony. Każdy produkt, który otrzymałem był w pełni sprawny.
      Poza tym jeśli komuś się nie podoba, to w aukcji jest wyraźnie napisane, że można odesłać i otrzymać zwrot pieniędzy.
      Widzę, że złożył Pan 6(!) telefonów. Czy uważa Pan, że ma doświadczenie wystarczające na wymianę tych delikatnych części telefonu? Proponuję powierzyć naprawę w ręce profesjonalistów.
      Teraz u nich na stronce można już składać zamówienie na naprawę telefonów HTC, iPhone, Samsung, Sony, itd. - www.eringking.pl/produkt/naprawa-telefonu/
      Z czystym sumieniem mogę polecić części i usługi firmy Ring King.

Pozdrawiam
      Drobny Majsterkowicz
    • pawlak343 Re: UWAGA na Użytkownik ringking_pl (3731) 18.02.17, 14:45
      Dzień dobry,
      Jestem właścicielem RING KING. Z całym szacunkiem ale na pęknięcie dotyku duży wpływ ma prawidłowe wklejenie dotyku w ramkę telefonu. Specjalizujemy się w naprawie telefonów i wiemy jak ważne w serwisowaniu smartfonów są szczegóły. Jeśli w jednym miejscu zabraknie odpowiedniej warstwy kleju to dotyki takie do telefonów takich jak Samsung Galaxy lub Sony Xpera lub LG mogą pęknąć pod wpływem niewielkiego nacisku. Najczęściej jednak dzieje się to w Microsoft Lumia.
    • dzony855 Re: UWAGA na Użytkownik ringking_pl (3731) 26.02.17, 01:12
      Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w programie wymiany punktów.Każda twoja wypełniona ankieta jest nagradzana pkt, zebrane pkt można wymienić na pieniądze (przelew bankowy) lub doładowanie do telefonu.Strona jest sprawdzona i wiarygodna. Zapraszam do Rejestracji:rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76203598

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka