kilku

(8 wyników)
  • Witam wszystkich serdecznie! Niedawno skończył mi się urlop macieżynski, do starej pracy wrocic nie mogę, a od siedzenia w domu dostaje juz szału!!! Pomyslałam, zeby otworzyc wlasny biznes i przyszedł mi do głowy sklep z tanią odzieżą. Mieszkam na wsi, więc pewnie sklep z normalnymi ciuchami nie miałby tu racji bytu. Żadnej (czy też zadnemu) z Was raczej nie zrobię komkurencji, gdyż w promieniu 20 km nie ma żadnego ciuchlandu ;) Jest jeden ale tam same szmaty są. W związu z tym mam do W...
  • Witam może mój towar nie jest tani ale warty swojej ceny.Rzeczy modne ok 30% nowych ,worki pakowane od 20 do 30 kg. Tylko damszczyzna najwyższej jakości w worku ok 250 szt.Tuniki bluzeczki spódniczki same lekkie,nie ma jeansu.Zależy mi na stałej współpracy dlatego można cały worek przegladać. + 48 602 270 097
  • Chce zalozyc butik z naprawde super laszkami, takimi w okreslonym stylu. Czy w jakies hurtowni/sortowni mozna sobie samemu wybrac odziez ktora chce sie zakupic? Czy niestety worek na plecy a w domu robimy ogledziny? Oczywisice zakup robilabym za kilkaset zlotych jednorazowo, ale interesuje mnie, czy moge sobie wybrac pojedncze sztuki ubran? Intersuje mnie Lodz i niedalekie okolice.
  • Mam do zaoferowania moją odzież w bardzo dobrym stanie, nie zmechacone, bez wad. Mam ich ponad 90 szt. plus 10 sztuk obuwia i kilka torebek. Firmy m.in. House, H&M, C&A, Reporter...(kurtki,żakiety, sukienki, spódnice, bluzki...) Oddam całość za 80 zł tylko dlatego, bo musze zrobić szybko wolne miejsce,gdyż zacznę meble z kimś dzielić a atrakcyjna cena myśle szybko mnie z nich wyzwoli.. Jeżeli ktoś ma sklepik, to może na tym nieźle zarobić. Cena przesyłki pocztą wyniesie 46 zł gdyż waży to po...
  • Witam serdecznie, oferuję do sprzedaży extra cream dziecko w przedziale 0-14 lat : chłopiec,dziewczynka.Odzież w stanie idealnym,bardzo dobrym, bez żadnych uszkodzeń, czysta,kolorowa. Zainteresowanych proszę o kontakt : e-mail : rj.76@gazeta.pl. Cena za kg - 33 zł. Pozdrawiam
  • Witam Szanowni Klienci Wychodząc na przeciw Waszym wymaganiom wprowadzamy do naszej sortowni nowy rodzaj zakupów tzn. jeżeli nie macie co zrobić z odrzutami z niesortu możecie przesortować towar u nas na miejscu i to co Wam nie odpowiada zostawić my zajmniemy się utylizacją odpadów. Po zmianie sezonu w anglii w naszym niesorcie traficie na prawdziwe "perełki" "hity" czy jak tam:) nazywacie super towar. W naszej sortowni to WY wybieracie bag , który Wam się podoba. Do Waszej dysp...
  • kupię odzież używaną na terenie Wawy, detalicznie w tym spodnie aby były sztruksowe. Tanio
  • Witam serdecznie. Oferuję Państwu odzież dziecięcą. Jest to odzież przywieziona ze Skandynawii. Jest to typowo mix letnio-jesienny, ale bez rzeczy grubych i ciężkich. Rzeczy są ładne i kolorowe.Nie ma praktycznie żadnych plam, czy dziur.Przed ewentualnym zakupem sprawdzę osobiście.Na życzenie mogę podesłać kilka fotek. Zainteresowanym prześlę więcej szczegółów na maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się