Forum Gospodarka e-Biznes
ZMIEŃ
      kilku

kilku

(3 wyniki)
    • Oczywiście -na początku- zapraszam do sklepu www.cudnemeble.pl :) Czekam na Wasze sugestie co jest źle , co mam zmienić , co dodać itp Mam również pytanie do posiadaczy sklepów internetowych- codziennie do sklepu mam około 1000 wejść, ile musi byś wejść dziennie, żeby sprzedaż ruszyła? dziękuje.:)
    • System płatności PayPal nareszcie działa w Polsce w pełnej wersji. Można nie tylko wysyłać pieniądze, ale i je przyjmować. Wprowadzenie pełnej wersji odbyło się bez rozgłosu, rzec można "po cichu". Jeszcze dwa tygodnie temu nie było polskiej wersji strony PayPala. Teraz już jest i mozna bez problemu, szybko, łatwo i przyjemnie ;) założyć konto i dokonywać transakcji przy pomocy PP. www.paypal.pl/pl W PayPalu jest kilka sposobów na wprowadzenie systemu do swojej witryny, Najprostsz...
    • Jest jeszcze w trakcie tworzenia - jest kilka poprawek od tzw zaplecza no i na sam koniec pójdzie do lakierni po nowy layout ale narazie tak musi zostać. Jeszcze brakuje kilku stron ale niedługo będą - tylko macher od tego sklepu zechce poprawić edytor do podststron. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się