kilku

(4 wyniki)
  • Mam swoją działalność i chciałabym rozpocząć sprzedaż na allegro. Ale z kilku róznych dziedzin. Czy jest mozliwe posiadanie kilku kont na jedną firmę? Jesli tak, to mam sie zarejestrować tyle razy ile chce miec kont, podając za kazdym razem inną nazwę uzytkownika? I druga prośba- gdzie mogę znależć jaką podpowiedz na temat rozliczania się ze sprzedaży z US? Moja dotychczasowa działalnośc nie ma nic wspólnego z handlem (ale jestem płatnikiem VAT), nie wiem czy np musze miec kasę fiska...
  • mam pytanie o wystawianie aukcji z serwisami obiadowymi. Zgodnie z zasadą można wystawić produkt jeśli cechy produktu są identyczne - a wzór graficzny jest inny. Sprzedając serwisy obiadowe - wystawiamy każdy wzór osobno - nawet jeśli dotyczy to tego samego kształtu. Niestety ostatnio zauważyliśmy, że inne osoby wystawiają po kilka serwisów na jednej aukcji - nawet jeśli są one różne (nie tylko dekorem ale także fasonem). Uważaliśmy, że jest to nieuczciwe i zgłosiliśmy złama...
  • Witam :) Otóż w niedalekiej przyszłości kończy mi się urlop wychowawczy - chciałabym założyć jednoosobową działalność gospodarczą oczywiście związaną z sprzedażą na Allegro i stąd mój wątek ponieważ kilka kwestii jest dla mnie nie jasnych :-) otóż mam konto na Allegro już założone z komentarzami w 100% pozytywnymi no i chciałam spytać czy po założeniu DG mogę na tym koncie kontynuować sprzedaż jak i ewentualne zakupy ? nie ukrywam że baaardzo mi na tym zależy bo dbam o to konto i szk...
  • Od wczoraj czyli od 27 sierpnia nie mozna polaczyc sie z allegro z zagranicy. Allegro ni otwiera sie i otrzymuje wiadomosc " Strona zabeira zbyt duzo czasu i nie mozna sie polaczyc" Co jest tego przyczyna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się