kilku

(4 wyniki)
  • witam.mam pytanie o poradę. mam kilka zajęc komorniczych na wypłacie,jedne są malutkie drugie większe.komornik pobiera daną kwotę i dzieli ją na te wszystkie zajęcia.tak że wpłaty są minimalne i będe to wszystko spłacać chyba do końca życia.dla przykładu podam,że kwotę 350zł spłacam juz półtora roku ponieważ wysyła na to zajęcie 15zł.postępuje zgodnie z prawem bo wysyła procentowo. Moje pytanie kieruję do kogoś kto miał podobną sytuację i troszeczkę się na tym zna. Czy jest możliwość abym ...
  • witam, przegladam to forum od pewnego czasu i przyznam ze udalo mi sie znalezc kilka potrzebnych informacji. moj problem to kilka niezwindykowanych sporych naleznosci od moich odbiorców (firmy z PL i EU), ktore moga za moment ulec przedawnieniu. widze ze najlepsza droga bedzie chyba wspolpraca z kims kto da sobie rade z przeprowadzeniem procesu sadowego i jednoczesnie byc moze polubowna windykacja. moje pytanie dotyczy Waszych doswiadczen z takimi firmami, ktora wybrac aby miala w...
  • Mam takie pytanie; na samochodzie mam zajęcie z U.S i dwoch komornikow. jak wygląda sprawa licytacji przedmiotu, na ktorym jest kilka zajęć? dziękuję.
  • Witajcie. Jakiś czas temu narobiłem sobie sporego długu. Z różnych powodów nie byłem w stanie spłacić całości. Spłacałem po trochu. Zostało jakieś około 200 tys. zł. Dostałem wyrok z sądu. Odwiedził mnie komornik. Mam kilka pytań w związku z tym. 1. Czy wierzyciel/przedstawiciel wierzyciela ma prawo uczestniczyć w tych "odwiedzinach"? 2. Czy komornik ma pełną swobodę w wycenie mojej własności? (Samochód, którego wartość rynkowa wynosi ok. 90 tyś został wyceniony przez niego na 35 tyś z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się