koga

(57 wyników)
  • Wita Potrzebuje porady do kogo najlepiej udac sie do lekarza Pani ginekoog tylko i wylacznie. Jestem z wojewodztwa dolnoslaskiego z Klodzka, potzrebuje isc prywatnie. Jezeli, ktoras z was moze doradzic to czekam na odpowiedzi oraz ile moze kosztowac taka wizyta? Pozdrawiam
  • Witam, W najbliższym czasie bedę robiła pierwsze USG, poniewaz mam pakiet min w Damianie (Signal Iduna) poproszę o info u kogo je najlepiej zrobić i w której przychodni mają dobry sprzęt... pozdrawiam Anka
  • Jestem w 9tc. Od stycznia 2011 zmieniam abonament z lux-medu na enel-med i nie mam pojęcia, do którego ginekologa się tam zgłosić... Możecie kogoś polecić? Najchętniej z placówki w CH Arkadia lub na Zaciszu... Z góry dziękuję!
  • Za parę tygodni mam zrobić usg 3d/4d. Moja ginka poleciła mi dr Przygodę. Kogo Wy polecacie lub odradzacie z CM LIM?
  • No właśnie, kogo polecacie do wykonania cc w Iatrosie? Jakie macie doświadczenia? z góry dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam:-)
  • Dziewczyny, poradzcie mi. Czy w Luxmedzie jest jakiś dobry USGolog z dobrym sprzętem? Badanie powinnam zrobić za jakieś 3 tyg i nie wiem do kogo się zapisać. Może jakies wskazówki? Dodam, że jestem z Wa.
  • Cześć dziewczyny! Moje pytanie brzmi dokładnie tak jak w tytule. Kogo polecacie w Medicover? Przeszukałam forum, ale znalazłam bardzo niewiele opinii na ten temat. Pozdrawiam, Kasia
  • Witam, chciałabym sie wybrać na usg 3D do CM Lim ale nie wiem do kogo się zapisać, z tego co się dowiedziałam robi to kilku lekarzy. Pozdrawiam Dorota
  • Witam, Jestem po pobycie w szpitalu ze względu na cukrzycę ciążową. W szpitalu dali mi wykaz produktów które mogę spożywać i przykladowe miary ale czasami źle sobie wyliczę i cukier niewiele ale nie mieści się w normie. Potrzebuję dobrego diabetologa od cukrzycy ciążowej coby mi ułożył przykładowe dzienne diety żebym nie musiała tak bardzo testować. Wiem że przy szpitalu na Banacha jest dobry diabetolog ale teraz nie można się do diabetologa zapisać. Macie namiar do kogoś godnego polecenia w...
  • Bede wdzieczna za odpowiedzi u kogo mialyscie cc na Zelaznej i czy bylyscie zadowolone z lekarza.Pozdrawiam serdecznie
  • jak w tytule - z gory dziekuje!
  • Dziewczyny szukam dobrego ginekologa -połoznika, mam wykupiony abonament w CM LIM W-wa, i raczej z tych lekarzy chciała bym korzystać, kogo polecacie nie mam swojego, zawsze chodziłam na pierwsza wolną wizytę. Z góry dziękuję Kasia:)
  • Szukam dobrego lekarza, który poprowadziłby moja ciąże. Kogo polecicie?
  • Szukam naprawdę dobrego lekarza w Lux medzie, pomóżcie proszę.
  • Błagam poradzcie, u kogo sie leczyc, mam problemy, chodze od lekarza do lekarza, moze znacie w lux medzie dobrego lekarza.... dziekuje
  • witam, spotkałam sie z opinie ,że szpital na Karowej jest nastawiony na trudne przypadki (cukrzyca itd) ,natomiast mniej skupiaja sie na "zwykłych" pacjentkach .Wiecie coś na ten temat , pytam bo mam tam lekarza prowadzacego ?dzięki
  • Właśnie staramy się o 2. dziecko i chciałabym Was zapytać o lekarza, którego polecacie, który jest kompetentny, pracuje w jakimś Szpitalu, a przyjmuje w prywatnym gabinecie, ma na miejscu USG dobrej jakości. Nie interesują mnie lekarzy pracujący w prywatnych klinikach - nie mam zaufania. Czekam na Wasze opinie i z góry dziękuję. Pozdrawiam, Agnieszka
  • witam. wiem że podobny temat już był na forum ale może są jakieś nowe osoby i mogą polecić kobietę ginekologa która przyjmuje w cm lim w warszawie? ja byłam u dr marii bieńkowskiej-moszuk ale nie wzbudziła mojego zaufania i nie jestem z niej zadowolona, sama niewiele mówiła, była jakaś taka oschła, więc na kolejną wizytę chciałabym się zapisać do innej lekarki. bardzo was proszę o poradę, którą wybrać, chciałam się zapisać do dr ewy barcz ale straszne są do niej kolejki, ponad m...
  • Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
  • Z pewnością większość z was to przyszłe lub świerzo upieczone mamy :) Czy mogłybyście mi polecić ginekologa (najlepiej panią gin) która przyjmuje prywatnie lub państwowo i jednocześnie pracuje na Ujastku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się