-
Jestem zainteresowany remontem mieszkania (wylewki, płytki, sprawy wykończeniowe). Szukam solidnego, rozsądnego i doświadczonego wykonawcy, który w razie potrzeby doradzi i podpowie. Z remontem się nie spieszę - mogę zaczekać do zimy. Kogo polecacie, proszę o telefon.
-
A może inną partię?
[sonda=Kogo chcesz widzieć w Parlamencie?]
[*]PIS
[*]PSL
[*]R. Palikota
[*]PO
[*]SLD
[/sonda]
-------
Na partię Jarosława Kaczyńskiego głos oddałoby 31 proc. głosujących (wzrost o 2 proc.), a na Platformę Obywatelską 29 proc. (spadek o 4 proc.). Na kolejnych miejscach znalazłby się Sojusz Lewicy Demokratycznej, na który chce głosować 13 proc. Polaków i Polskie Stronnictwo Ludowe z 7-procentowym poparciem.[i] dziś GP[/i]
-
Kogo zatrudniła PO na intratnych stanowiskach? Czy znacie kogoś kto w konkursie wygrał etat a nie jest z wiązany z PO? Czy w tym mieście załatwia się prace jak w PSL? Ciekawe jakie macie zdanie na ten temat
-
ludzie sa juz pochowani a oni szukaja DNA zwlok wiec kogo tam
pochowali , kto jest w trumanch TO JEST SKANDAL BRAK
PROFESIONALIZMU ORAZ OSMIESZAJA POLAKOW
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Badania-genetyczne-zalogi-tupolewa-O-co-chodzi,wid,12587721,wiadomosc.html?
ticaid=1abbf&_ticrsn=3
-
?
-
Kogo kochacie? Wpisywać! Podpisujcie się swoim imieniem. Kocham Agę:*
-
Mam pytanie, czy mogli byscie polecic jakiegos dobrego okuliste z doswiadczeniem w Walbrzychu badz okolicach? (mam problem ze wzrokiem i chciala bym dokladnie wszystko sprawdzic, w tym badanie ciśnienia ocznego tonometrem bezdotykowo) Z gory dziekuje za sugestie.
-
gdyby w komisji wyborczej
zamiast kartek z nazwiskami
dostawaliby program wyborczy każdego z kandydatów,
bez jego imienia i nazwiska to wynik byłby całkowicie inny.
-
Jak w temacie. gdzie się podziali wszyscy forumowi malkontenci? Których drażniło psucie samopoczucia przypominaniem o mobruku? Dostaliście dziś po głupich nosach tosycznym dymem ? To dopiero początek atrakcji jakie wam gotuje Mobruk i PO, zaręczam.
-
wiecie coś?
-
Zachęcam do zadania pytania kandydatom na Prezydenta RP.
Poniżej „link” kontaktowy ( patrz „NARZĘDZIA – Napisz do nas„) oraz
treść, którą można wykorzystać:
www.wybory.com.pl/link/linklist/1/
------------------------------
Temat: Pytanie do kandydatów na Prezydenta RP
Legalnie , bowiem zgodnie z prawem ( zdaniem wielu Wałbrzyszan -
podobnym do tego , które pozwalało palić żydami w piecach
krematoryjnych ), truci są zarówno mieszkańcy 120 tysięczne...
-
Jestem ciekawa na czym oblewają egzaminatorzy w WORDZIe i na kogo najlepiej
trafić z egzaminatorów. Który raz już zdajecie ?? :)
-
ciekawi mnie gdzie zmuszają pracowników, uczniów itp do "dobrowolnego" udziału w super akcji sprzątnij w-ch
-
Witam, potrzebuję namiary i opinie o firmach zajmujących się wykonywaniem reklam świetlnych i neonów. Muszę kupić w najbliższym czasie reklamę-neon, a nie znam przedsiębiorstw co sie tym zajmują. Z gory dziękuje za odpowiedzi :)
-
w II turze wyborów?
-
Proszę o sprawdzone informacje. Pytanie w ramach akcji Przejrzyste wybory.
-
Witam,czy ktos zakladal taki aparat na zabki, gdzie u kogo i za ile:)
-
Należy zalegalizować handel głosami.
Dokładnie chodzi o takie rozwiązanie, że za np. 35 złotych od głosu - Państwowa Komisja Wyborcza, kupowałaby głos i umarzała go. Osoby które sprzedałyby głos nie byłyby liczone w dniu wyborów do frekwencji.
Niezbyt zamożny człowieczyna bez poglądów, zamiast sprzedawać głos jakiejś lokalnej mafii - sprzedawałby go legalnie, państwu. To w znacznym stopniu zlikwidowałoby proceder handlu głosami, bo ludzie woleliby pewne i legalne 35 zł, niż niepewne obarcz...
-
Możecie polecić zaufanego ortodonte, ktory nie zrobi mi krzywdy? Bardzo sie boje, bo czytam o ortodontach roznych i wiele negatywnych opinii jest- ze sie nie znaja, ze zeby po latach sie krzywia, ze zmarnowana kasa, ze zeby proste, ale brzydko to wyglada- ze szczeka sie rozszerzyla tak mocno ze rysy twarzy sie zmienily itd..
Mam 30 lat, chce zalozyc aparat staly na zeby ale bardzo sie boje. POrosze, poleccie ortodonte bardzo dobrego.
-