koga

(47 wyników)
  • Jestem zainteresowany remontem mieszkania (wylewki, płytki, sprawy wykończeniowe). Szukam solidnego, rozsądnego i doświadczonego wykonawcy, który w razie potrzeby doradzi i podpowie. Z remontem się nie spieszę - mogę zaczekać do zimy. Kogo polecacie, proszę o telefon.
  • A może inną partię? [sonda=Kogo chcesz widzieć w Parlamencie?] [*]PIS [*]PSL [*]R. Palikota [*]PO [*]SLD [/sonda] ------- Na partię Jarosława Kaczyńskiego głos oddałoby 31 proc. głosujących (wzrost o 2 proc.), a na Platformę Obywatelską 29 proc. (spadek o 4 proc.). Na kolejnych miejscach znalazłby się Sojusz Lewicy Demokratycznej, na który chce głosować 13 proc. Polaków i Polskie Stronnictwo Ludowe z 7-procentowym poparciem.[i] dziś GP[/i]
  • Kogo zatrudniła PO na intratnych stanowiskach? Czy znacie kogoś kto w konkursie wygrał etat a nie jest z wiązany z PO? Czy w tym mieście załatwia się prace jak w PSL? Ciekawe jakie macie zdanie na ten temat
  • ludzie sa juz pochowani a oni szukaja DNA zwlok wiec kogo tam pochowali , kto jest w trumanch TO JEST SKANDAL BRAK PROFESIONALIZMU ORAZ OSMIESZAJA POLAKOW wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Badania-genetyczne-zalogi-tupolewa-O-co-chodzi,wid,12587721,wiadomosc.html? ticaid=1abbf&_ticrsn=3
  • ?
  • Kogo kochacie? Wpisywać! Podpisujcie się swoim imieniem. Kocham Agę:*
  • Mam pytanie, czy mogli byscie polecic jakiegos dobrego okuliste z doswiadczeniem w Walbrzychu badz okolicach? (mam problem ze wzrokiem i chciala bym dokladnie wszystko sprawdzic, w tym badanie ciśnienia ocznego tonometrem bezdotykowo) Z gory dziekuje za sugestie.
  • gdyby w komisji wyborczej zamiast kartek z nazwiskami dostawaliby program wyborczy każdego z kandydatów, bez jego imienia i nazwiska to wynik byłby całkowicie inny.
  • Jak w temacie. gdzie się podziali wszyscy forumowi malkontenci? Których drażniło psucie samopoczucia przypominaniem o mobruku? Dostaliście dziś po głupich nosach tosycznym dymem ? To dopiero początek atrakcji jakie wam gotuje Mobruk i PO, zaręczam.
  • wiecie coś?
  • Zachęcam do zadania pytania kandydatom na Prezydenta RP. Poniżej „link” kontaktowy ( patrz „NARZĘDZIA – Napisz do nas„) oraz treść, którą można wykorzystać: www.wybory.com.pl/link/linklist/1/ ------------------------------ Temat: Pytanie do kandydatów na Prezydenta RP Legalnie , bowiem zgodnie z prawem ( zdaniem wielu Wałbrzyszan - podobnym do tego , które pozwalało palić żydami w piecach krematoryjnych ), truci są zarówno mieszkańcy 120 tysięczne...
  • Jestem ciekawa na czym oblewają egzaminatorzy w WORDZIe i na kogo najlepiej trafić z egzaminatorów. Który raz już zdajecie ?? :)
  • ciekawi mnie gdzie zmuszają pracowników, uczniów itp do "dobrowolnego" udziału w super akcji sprzątnij w-ch
  • Witam, potrzebuję namiary i opinie o firmach zajmujących się wykonywaniem reklam świetlnych i neonów. Muszę kupić w najbliższym czasie reklamę-neon, a nie znam przedsiębiorstw co sie tym zajmują. Z gory dziękuje za odpowiedzi :)
  • w II turze wyborów?
  • Proszę o sprawdzone informacje. Pytanie w ramach akcji Przejrzyste wybory.
  • Witam,czy ktos zakladal taki aparat na zabki, gdzie u kogo i za ile:)
  • Należy zalegalizować handel głosami. Dokładnie chodzi o takie rozwiązanie, że za np. 35 złotych od głosu - Państwowa Komisja Wyborcza, kupowałaby głos i umarzała go. Osoby które sprzedałyby głos nie byłyby liczone w dniu wyborów do frekwencji. Niezbyt zamożny człowieczyna bez poglądów, zamiast sprzedawać głos jakiejś lokalnej mafii - sprzedawałby go legalnie, państwu. To w znacznym stopniu zlikwidowałoby proceder handlu głosami, bo ludzie woleliby pewne i legalne 35 zł, niż niepewne obarcz...
  • Możecie polecić zaufanego ortodonte, ktory nie zrobi mi krzywdy? Bardzo sie boje, bo czytam o ortodontach roznych i wiele negatywnych opinii jest- ze sie nie znaja, ze zeby po latach sie krzywia, ze zmarnowana kasa, ze zeby proste, ale brzydko to wyglada- ze szczeka sie rozszerzyla tak mocno ze rysy twarzy sie zmienily itd.. Mam 30 lat, chce zalozyc aparat staly na zeby ale bardzo sie boje. POrosze, poleccie ortodonte bardzo dobrego.
  • ul.Blankowa 44 w Wałbrzychu. Czy właściciel pojazdu ciężarowego, któru parkuje na chodniku i częściowo na trawniku to jakiś pociotem Straży Miejskiej lub Policji.Dlaczego pytam ?, otórz wjazd na tą ulicę jest dozwolony dla pojazdów o masie do 2,5 tony. Za czyje pieniądze będzie naprawiany chodnik i odnowiony trawnik. Najlepiej jakby z funduszy "stróżów prawa". A co tam niech mają się z pyszna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się