koga

(47 wyników)
  • Jestem zainteresowany remontem mieszkania (wylewki, płytki, sprawy wykończeniowe). Szukam solidnego, rozsądnego i doświadczonego wykonawcy, który w razie potrzeby doradzi i podpowie. Z remontem się nie spieszę - mogę zaczekać do zimy. Kogo polecacie, proszę o telefon.
  • A może inną partię? [sonda=Kogo chcesz widzieć w Parlamencie?] [*]PIS [*]PSL [*]R. Palikota [*]PO [*]SLD [/sonda] ------- Na partię Jarosława Kaczyńskiego głos oddałoby 31 proc. głosujących (wzrost o 2 proc.), a na Platformę Obywatelską 29 proc. (spadek o 4 proc.). Na kolejnych miejscach znalazłby się Sojusz Lewicy Demokratycznej, na który chce głosować 13 proc. Polaków i Polskie Stronnictwo Ludowe z 7-procentowym poparciem.[i] dziś GP[/i]
  • Kogo zatrudniła PO na intratnych stanowiskach? Czy znacie kogoś kto w konkursie wygrał etat a nie jest z wiązany z PO? Czy w tym mieście załatwia się prace jak w PSL? Ciekawe jakie macie zdanie na ten temat
  • ludzie sa juz pochowani a oni szukaja DNA zwlok wiec kogo tam pochowali , kto jest w trumanch TO JEST SKANDAL BRAK PROFESIONALIZMU ORAZ OSMIESZAJA POLAKOW wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Badania-genetyczne-zalogi-tupolewa-O-co-chodzi,wid,12587721,wiadomosc.html? ticaid=1abbf&_ticrsn=3
  • ?
  • Kogo kochacie? Wpisywać! Podpisujcie się swoim imieniem. Kocham Agę:*
  • Mam pytanie, czy mogli byscie polecic jakiegos dobrego okuliste z doswiadczeniem w Walbrzychu badz okolicach? (mam problem ze wzrokiem i chciala bym dokladnie wszystko sprawdzic, w tym badanie ciśnienia ocznego tonometrem bezdotykowo) Z gory dziekuje za sugestie.
  • gdyby w komisji wyborczej zamiast kartek z nazwiskami dostawaliby program wyborczy każdego z kandydatów, bez jego imienia i nazwiska to wynik byłby całkowicie inny.
  • Jak w temacie. gdzie się podziali wszyscy forumowi malkontenci? Których drażniło psucie samopoczucia przypominaniem o mobruku? Dostaliście dziś po głupich nosach tosycznym dymem ? To dopiero początek atrakcji jakie wam gotuje Mobruk i PO, zaręczam.
  • wiecie coś?
  • Zachęcam do zadania pytania kandydatom na Prezydenta RP. Poniżej „link” kontaktowy ( patrz „NARZĘDZIA – Napisz do nas„) oraz treść, którą można wykorzystać: www.wybory.com.pl/link/linklist/1/ ------------------------------ Temat: Pytanie do kandydatów na Prezydenta RP Legalnie , bowiem zgodnie z prawem ( zdaniem wielu Wałbrzyszan - podobnym do tego , które pozwalało palić żydami w piecach krematoryjnych ), truci są zarówno mieszkańcy 120 tysięczne...
  • Jestem ciekawa na czym oblewają egzaminatorzy w WORDZIe i na kogo najlepiej trafić z egzaminatorów. Który raz już zdajecie ?? :)
  • ciekawi mnie gdzie zmuszają pracowników, uczniów itp do "dobrowolnego" udziału w super akcji sprzątnij w-ch
  • Witam, potrzebuję namiary i opinie o firmach zajmujących się wykonywaniem reklam świetlnych i neonów. Muszę kupić w najbliższym czasie reklamę-neon, a nie znam przedsiębiorstw co sie tym zajmują. Z gory dziękuje za odpowiedzi :)
  • w II turze wyborów?
  • Proszę o sprawdzone informacje. Pytanie w ramach akcji Przejrzyste wybory.
  • Witam,czy ktos zakladal taki aparat na zabki, gdzie u kogo i za ile:)
  • Należy zalegalizować handel głosami. Dokładnie chodzi o takie rozwiązanie, że za np. 35 złotych od głosu - Państwowa Komisja Wyborcza, kupowałaby głos i umarzała go. Osoby które sprzedałyby głos nie byłyby liczone w dniu wyborów do frekwencji. Niezbyt zamożny człowieczyna bez poglądów, zamiast sprzedawać głos jakiejś lokalnej mafii - sprzedawałby go legalnie, państwu. To w znacznym stopniu zlikwidowałoby proceder handlu głosami, bo ludzie woleliby pewne i legalne 35 zł, niż niepewne obarcz...
  • Możecie polecić zaufanego ortodonte, ktory nie zrobi mi krzywdy? Bardzo sie boje, bo czytam o ortodontach roznych i wiele negatywnych opinii jest- ze sie nie znaja, ze zeby po latach sie krzywia, ze zmarnowana kasa, ze zeby proste, ale brzydko to wyglada- ze szczeka sie rozszerzyla tak mocno ze rysy twarzy sie zmienily itd.. Mam 30 lat, chce zalozyc aparat staly na zeby ale bardzo sie boje. POrosze, poleccie ortodonte bardzo dobrego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się