Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      koga

koga

(63 wyniki)
    • Zastanawiam się czy pójść na wybory? Ale jeśli tak, to na kogo warto głosować?
    • Nie ma na kogo głosować w nadchodzacych wyborach do Sejmu. PIS wystawił kandydata, któremu prokuratura postawiła akt oskarżenia - widocznie w tej partii już jest tak źle, że nie mają kandydatów, którzy nie mają problemów z wymiarem sprawiedliwości i chcą Nas zmusić do głosowania na oskarżonych. PO z kolei wystawiła tylu kandydatów, że prawdopodobnie głosy podzielą się i żaden z nich nie będzie reprezentował Zabrza w Sejmie. SLD jest tak skompromitowane poprzez proces byłego prezydenta podejrz...
    • ma być tanio i bezproblemowo. Jakie macie doświadczenia w tym temacie ? ile płacicie ? czy jesteście zadowoleni z usług biura ? ogólna ocena
    • Kogo Waszym zdaniem z ekipy Szulikowej należy wymienić po wyborach?
    • Nie ma kogo wybrać! Kto jest taką zniewalajacą osobowscia? Jednak głos nie wazny jest najrozsądniejszy! Okręgowa Komisja Wyborcza Gliwice, 19 sierpnia 2005w GliwicachInformacja Listy okręgowe kandydatów na Posłów RP zarejestrowane w OKW w Gliwicach przez: 1. Komitet Wyborczy Polska Partia Pracy: Lp.Nazwisko Imię Miejscowość 1. Barański Jan Marian Bytom 2. Piorunowski Krzysztof Grzegorz Czerwionka-Leszczyny 3. Zawad...
    • Czy ktoś wie już jakich kandydatów wystawią poszczególne partie? (poza PO bo oni już zaprezentowali się na forum)
    • Przed chwila przeczytałam katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8901955,Byle_wladze_Swietochlowic_oskarzone_o_korupcje.html na całym Śląsku korupcja? Czy w ogóle ta degrengolada w całej Polsce? Chyba jednak przestanę głosować.:(
    • www.sport.pl/sport/1,65025,9747440,Afera_korupcyjna__Kolejni_trenerzy_oraz_pilkarze_zatrzymani.html
    • Obstawiamy?
    • Kogo zaprosilibyście na wieczerzę wigilijną do siebie do domu?
    • Adam M. już za te sprawę siedzi. Prezio Iwan póki co jeszcze na spotkaniach w tej sprawie obok pani prezydent. www.um.zabrze.pl/mieszkancy/aktualnosci/energia-z-wysypiska [i]Geneza podpisania umowy z firmą Vireo Energy wywodzi się z kontaktów Zabrza z Lund w ramach umowy o partnerstwie miast. [/i] [i]Wynikiem powyższego zainteresowania jest podpisanie umowy pomiędzy Miejskim Ośrodkiem Sportu i Rekreacji w Zabrzu – zarządcą wysypiska odpadów komunalnych z firmą Vireo Energy ze Szw...
    • nie chodzi mi o konkretnych ludzi chociaz milo by bylo, ale o partie i protopartie. To mi bardzo pomoże w moim wyborze! ale sie zrymowalo :) Pozdrawiam i z gory dziekuje
    • zagłosować? Myśle, że w ostatnich latach SLD zrobiło najwięcej dla Zabrza i myślę, że dalej tak bedzie. Pozdrawiam sympatyków SLD w Zabrzu.
    • Taka mała ankieta i test kogo popieracie w wyborach do sejmu RP, ramoli ktorzy nic nie zrobili poza własnym interesem dla Polski czy ludzi młodych i ambitnych? Wydaje mi się żę to do nas należy głos decyzji czy pozostawimy żagiel tak jak w Odzie Do młodości czy zaczniemy nim sterować.
    • Kogo Rada Miejska wybrała na ławników sądowych? Gdzie to opublikowano?
    • minęło zaledwie kilka dni od wyborów a już słyszę na forum że czynsze do góry ,wieczysta dzierżawa do góry,miasto brudne i nie odśnieżone ,na Górnika tylko 2 miliony,że stadionu nie będzie,itd.jakiego gospodarza sobie wybraliście takiego będziecie mieli ,ja o tym pisałem wcześniej to mnie wyśmiewano i zarzucano mi demagogię i co szybko MMS pokazała swoje oblicze.
    • Dziecko pracujących rodziców nie dostaje się do przedszkola, więc pytam kto ma pierwszeństwo? Tak, moje się nie dostało. Obdzwoniłam wszystkie okoliczne - miejsc brak. Tak dla informacji urlop wychowawczy kończy mi się w sierpniu, we wrześniu dziecko miało pójść do przedszkola, no właśnie miało... pewnie gdybym była (pseudo) samotną matką żyjącą w konkubinacie sprawa byłaby prosta. Ale nie jest, kolejny rok w domu bez pracy i dochodów? Niestety to jest wizja najbardziej prawdopodobna. Co się...
    • Czy ktoś z was ogrzewa mieszkania węglem? Który z dostawców jest godzien zaufania - nie oszukuje na wadze, ma dobrą jakość węgla no i oferuje tzw. zrzucanie do piwnicy? Będę wdzięczny za informacje...
    • Ja osobiście oddam głos na kandydata sympatycznego i odważnego, bo odwagę cenię najbardziej. Takiego, co to nie będzie bał się sprywatyzowania służby zdrowia. Takiego, co nie zadrży mu ręka przy prywatyzacji resztek hut, stoczni i kopalń. Takiego, co przegoni z zakładów pracy związki zawodowe. Takiego, co znowelizuje kodeks pracy, aby nie był kulą u nogi pracodawcom i pracownikom. Takiego, co nie zawaha się obniżyć rent i emerytur dla załatania dziury budżetowej. Takiego, co zli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się