koga

(81 wyników)
  • Kogo zapraszacie na wieczor panienski? Czy tylko te panny ktore tez zapraszacie na wesele? Czy wypada zaprosic dalsze kolezanki, np z pracy, ktorych z roznych przyczyn na wesele nie zapraszam. Poradzcie cos prosze, dziewczyny.
  • zapraszac znajomych z dawnej pracy z ktorymi kontakt jest rzadki, a kiedys jak pracowalam duzo spedzalismy czasu ze soba nawet wakacje. zapraszac znajomych ze studiow z ktorymi nie mam juz kontaktu. czy tylko tych znajomych z ktorymi kontakt jest non stop.
  • Zastanawiam się nad tą szkołą. Lekcje indywidualne to koszt za 45 min - 60zł, więc nie drogo. Do wybranej piosenki jakiś układ. Dostałam namiary do instruktorów: Pan Krasicki, Orłowski, Sobczak i Pani Korap. Czy mieliście z którąś z tych osób zajęcia??? Kogo polecacie??
  • Cześć! Kogo polecacie jeśli chodzi o konsultantów ślubnych? Słyszałam o jakimś stowarzyszeniu konsultantów, a Wy? Ktoś z Was korzystał? Ja bardzo chętnie :) Pomóżcie!
  • Beznadziejna sprawa, chcemy zrobić wesele, ale małe około 50 osób i to max. Ale...Kogo właściwie mamy zaprosić, skoro chcemy w całości sfinansować je sami (nie chcemy obciażać kosztami rodziców-niezbyt zamoznych). No i tak: mój chłopak ma bardzo małą rodzinkę z ciociami i wujkami to raptem 23 osoby, ale ja zapraszając swoje ciocie i wujków (takiej samej krewności jak w przypadku mego chłopca) to jest ich około 40. Z tym, że ja z połową, albo nawet ze wszystkimi nie utrzymuję kontak...
  • Zapraszam księdza na wesele i teraz nie wiem, obok kogo mam go posadzić. No i naprzeciw kogo? Może koło cioci, za którą nie przepadam? To dosyć konserwatywny w poglądach ksiądz i nie wiem czy będzie można koło niego swobodnie rozmawiać.
  • Najwiekszy dotychczasowy problem Mieszacie obie rodziny czy z jednej strony wasza rodzinka a z drugiej strony przyszłego małzonka? ja wolałabym pomieszac a jesli nie przypadna sobie do gustu???:((((( Kolejny problem młodzi na srodku potem rodzice i swiadkowie czy najpierw chrzesni?potem swiadkowie?kto po nich.....dziadkowie? bo sa najstarsi i nalezy im sie najwiekszy szacunek ? a co z osobami ktorych nie mozna blisko siebie posadzic burza cały porzadek :( znajomi ok na koncu z n...
  • najpierw planowaliśmy mały ślub tzn. najblizsza rodzina, obiad w eleganckiej restauracji i tyle, ale to nie takie proste bo nagle sie okazuje, ze koniecznie chce na slubie miec jeszcze kilka bliskich mi osob (moj chlopak takze) no i jak to zrobic? zaprosze ciocie Gosie a Ani juz nie (bo np. nie przepadam za nią?no i kuzyna z zona tez trzeba zaprosic bo bylismy u nich na slubie.i co, ta lista bedzie sie rozrastala w nieskonczonosc...czy jednak trzeba zrobic wielkie wesele zeby wszy...
  • Witam, juz jestem po! Bylo fenomenalnie, naprawde nigdy tak dobrze sie nie bawilam na zadnym slubie i weselu ;) Nawet sie nie spodziewalam ze cala uroczystosc bedzie tak malo stresujaca! Wszystko pamietam. I chcialbym sie podzielic wrazeniami, jesli chodzi o osoby "obslugujace" caly slub i wesele! KOGO POLECAM? 1. RESTAURACJA HOTEL PONIATOWSKI za super obsluge, zyczliwosc, pyszne jedzenie i caloksztalt wrazen. 2. DJ RAFAL ROSINSKI /dwie ososby: dj plus wodzirej - kontakt moge...
  • Moi rodzice rozwiedli się ponad 10 lat temu, początkowo utrzymywałam kontakt z ojcem i jego rodziną, ale od około 8 lat tego kontaktu jest zupełny brak. Jakiś czas temu kuzyn od strony taty (syn chrzestnego) zaprosił mnie na swój ślub i wesele chyba dlatego aby odnowić kontakty. Też uważam, że to dobry pomysł bo zerwanie kontaktów z tamtą rodziną było czymś głupim. Zaproszenie chętnie bym przyjęła, ale mam pewien dylemat. Mianowicie ja też w przeciągu trzech lat będę wychodziła za mąż i plano...
  • Ustalenie listy gosci jest dla nas trudne...chcielibysmy wesele zorganizowac na 100 osob, ale gdybysmy zaprosili cala rodzine to juz by wyszlo jakies 120 osob... Wiadomo, chcemy tez zaprosic znajomych, ale ktorych?moje kolezanki z liceum zawsze angazuja sie w moje problemy i napewno czuly by sie urazone jak bym zaprosila jedna a druga nie... No i goscie rodzicow,a dokladnie tesciowej!!!myslicie ze moze ona zaprosic swoje kolezanki-ja ich totalnie nie znam!!! wesele finansuja (do ...
  • Witam;) Nie wiem kogo wybrać na świadka: czy siostrę, czy dobrą koleżankę? Przez ostatnie pół roku moje stosunki z siostrą bardzo się pogorszyły i dlatego bardziej skłaniam się ku opcji wybrania dobrej koleżanki. Jednak rodzina daje mi do zrozumienia, że powinnam wybrać siostrę. Jestem rozdarta i kompletnie nie wiem, jak wybrnać z tej sytuacji??? Pomóżcie!
  • do koloru wlosow, skory jak dobrze wybrac, a moze macie jakies swoje cenne obserwacje...
  • Coraz intensywniej myślę o ślubie (lipiec 2011) i mam mnóstwo pytań.... Na przykład: w rodzinie mamy małżeństwo z 4 dzieci (w wieku 16-22). Jak wypisać zaproszenie?? Dla rodziców osobno i dla każdego dziecka osobno? A co z chłopakami / dziewczynami tych dzieci? Musimy ich zapraszać? Bo mi się to szczerze mówiąc średnio widzi... Albo taka sytuacja: wujek rozwiódł się z żoną. Syn mieszka z matką. Utrzymuję kontakt z wujkiem i kuzynem, z ciotką nie utrzymuję kontaktu (ani nikt z rodziny)...
  • Od jakiegoś czasu toczę "boje" z rodzicami. Nie potrafimy dojść do ładu i zgody w kwestii wesela, do którego oni jako "sponsorzy" uzurpują sobie oczywiście prawo do decydowania o wielu czynnikach. Argumentem, który wszystko to co mówię sprowadza do parteru jest zdanie - wesele jest dla gości. W związku z tym to co wydaje mi się świetnym pomysłem - zaczyna często tracić na wartości - bo jeśli rodzice krytykują moje wizje - to jak mam się cieszyć z jakiegoś rozwiązania? A może mam z...
  • Czy są to wasi przyjaciele? a może rodzeństwo(siostra, brat)...czym kierujecie się przy ich wybieraniu?...mam dylemat jeszcze nie prosiłam nikogo, bo nie wiem czym się sugerować? żeby zabawiała gości? czy żeby było ją na to stać? czy by była przy mnie, ot tak poprostu?...sama niewiem...jak to jest u Was?
  • Witam wszystkich! Pilnie potrzebuję informacji na temat zespołu Singers Band!!! Jeśli grali u kogoś z Was - napiszcie co o nich sądzicie i jak wypadli. PILNE!!!
  • Szukam kogos sprawdzonego,kto potrafi zajac sie weselem,przy ktorym mozna posmiac sie i potanczyc.... doradzcie(wesele na 50 osob)
  • nie wiem jeszcze czy chce taki wieczor czy nie ale nasunelo mi sie takie pytanie - kogo sie zaprasza? czy same najblizsze przyjaciolki? czy moze wszystkie dziewczyny ktore beda na przyjeciu? Moj narzeczony ma kilku kolegow, ktorych zaprosil na slub ze swoimi dziewczynami.. Ja rowniez je znam, czesto razem spedzamy czas (pary). ale osobiscie nie znam ich az tak super.. nigdy razem nigdzie nie bylysmy.. i tak sie zastanawiam, czy je tez powinnam zaprosic? czy taki wieczor sie spedz...
  • Mam pyt. Kto powinien zorganizowac, wzgl. zaplacic za wieczor panienski? Przyjaciolki, kolezanki, swiadkowa? No i kogo zaprosic? Tylko najblizsze przyjaciolki. Sa osoby, ktore sa np. kolezankami, beda naslubie, ale wiadomo... no nie mozna im ufac;-) Wiec jestem w kropce. Czy jesli np. tylko jedna z kolezanek zapytala co mam ochote robic to czy powinnam sama zaprszac kolezanki czy po prostu z ta jedna sobie gdzies wyjechac?;-) Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się