Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      koga

koga

(49 wyników)
    • zachcą takie oto . Zwłaszcza zdjęcie nr 2 i 3. O ile staniki i gacie w ichnim sklepie w OFF Piotrkowska prezentują się fajnie, to takimi zdjęciami klientów Rilke traci.
    • Witam! Nie jestem ekspertem modowym, ani modelka. Ostatnio jestem nieco bardziej odwazna modowo i zaszalałam, tzn. kupiłam sobie alladynki. I mam watpliwosci czy to spodnie aby dla mnie. Jestem niska, drobna, ale biodrzasta i nie jakas szczuplusieńka tzn. powiedzmy ze dół roz. 38, góra roz. 36. Kiedys słyszałam ze takie spodnie pochodzą z kultury wschodu a tam kobiety były własnie takie biodrzaste i ze to dobrze na takiej figurze wyglada, warunek to obcasy. Doradzcie mi cos bo sama nie wiem, ...
    • jestem wysoka ok 173 nogi zgrabne aczkolwiek nie patykowate tylko proporcjonalne , długie z kształtnie zarysowanymi udami moze takimi jak w linku ponizej www.4fun.tv/4funtv/pub/thumbnails/galleryImg.php?src=/pub/gallery/news_135/shakira-rabiosa-ft-pitbull-46.jpg czuję się świetnie w rurkach tylko zawsze zastanawiam się tak obiektywnie czy moje uda nie są za masywne do rurek ? W sumie wygladają fajnie i zgrabnie przewaznie noszę buty na obcasach więc to jeszcze tak ...
    • czy przystojenego faceta z 10 cm penisem czy przecietnego z 20 cm ?czemu i dlaczego?
    • Znalazłam suknię, która szalenie mi się podoba. Zastanawiam się tylko czy taki fason będzie mi w miarę pasował. Nie należę do ułomków, mam 175 cm. wzrostu, sylwetka klepsydry, duży biust, wąska talia, spore biodra. Do moich zdecydowanych mankamentów należą tzw. "nabite" uda i pulchne ramiona. Jak myślicie czy w takim fasonie sukni będę wyglądać korzystnie czy raczej jakbym się odziała w namiot wojskowy? Nie mam możliwości przymierzenia jej, mogę ewentualnie poszukać czegoś w podobnym stylu. P...
    • JEstem osoba wysoka (180cm) i chcialabym kupic sobie muszkieterki. Bardzo mi sie spodobaly, sa czarne, lekko za kolano, wywijane jesli mam ochote na krotsze kozaczki, na lekkim szerszym obcasiku 4 cm. Nie jestem gruba, ale tez nie jestem jakas mega chuda tylko taka przecietne, normlanie wygladam. Czy takie buty beda mi pasowaly? JEsli tak to czy zestawiac je z plaszczami dluzszymi do kolan czy pol uda, czy tez z krotszymi kurtkami do pasa?
    • Czy uważacie, że moda na cętki, paski i motywy zwierzęce przeznaczona jest dla zwykłych zjadaczek chleba? Czy nie będzie kiczowata, albo zbyt pretensjonalna na co dzień? Mam wątpliwości po pokazie kolekcji Jungle Obsession: flashfashion.pl/video/ewa_minge_przedstawia_jungle_obsession
    • Chodzi mi o spodnie w takim stylu, tyle ze długie. Dla jakiej figury?? Widziałyscie gdzies takie?? co o nich myslicie?? modowo.pinger.pl/m/661093/spodnie-z-wysokim-stanem
    • Witam! Dostałam takie niewielką torbę (25x19cm) na urodziny: rp1.monday.vip.tw1.yahoo.net/res/gdsale/st_pic/1694/st-1694528-1.jpg I tu moje pytanie: czy wypada w takim czymś chodzić dziewczynie, czy jest to torba przeznaczona tylko dla facetów?
    • Czy mogłybyście mi poradzić czy osoba niewysoka i szczupła będzie dobrze wyglądąła w rurkach? I pytanie drugie, zakładając, że rurki są dla mnie to jakie buty będą do nich najlepsze? Przychodzą mi do głowy tylko kozaki, chociaż tutaj też mam obawy czy nie będę wyglądać jak kot w butach-;)
    • już dawno miałam ochotę zadać to pytanie przypadkowym dziewczynom- do kogo kierowane są w kolorowych pismach propozycje butów za 2500,- lub kawałki szmatek- czytaj topy, bluzki, spódniczki- za zł 1000? Czy tylko ja nie mogę pozwolić sobie na wydanie dwóch pensji na modne kozaki????
    • www.allegro.pl/show_item.php?item=57770055 ----------------------------------------------- czek dis ałt
    • uwielbiam je ale nie wiem czy mogę sobie na nie pozwolić. konkretnie to chciałabym sobie sprawić spódnicę do kostek, zwiewną i wzorzystą. jest jeden problem, mianowicie jestem dość niska- 160 cm i przy kości- nie, nie jestem gruba- raczej dobrze zbudowana;) i nie wiem czy mogę taka spódnicę na siebie włożyć, powiedzcie co sądzicie:) ************ "Na poboczu Drogi Mlecznej, najbardziej nieważka, z nieważkich, Będę chwytać okazje do sfer- z tych najwyższych- najwyższych..."
    • Mierzyłam wczoraj spodnie w reserved, skusiła mnie na nie cena, wyprzedaż kolekcji letniej. Spodnie mianowicie były białe z dość grubego materiału, z różowymi szwami i suwakami. Wzięłam rozmiar XS, no i wrażania- długość nogawki super, szerokość nogawki też całkiem niezła, ale żeby były na mnie dobre w pasie, to musiałabym być chyba w piątym miesiącu ciąży!!! A nie jestem, więc spodni nie kupiłam, a szkoda bo były ładne. Zastanawiam się czy ja jestem taka niewymiarowa, czy rozmiar...
    • Nie chodzi mi o to aby znaleźć jakąś oryginalną ale wogóle fajną torebkę i o wasze doświadczenia zwiazane z kupowaniem torebek na allegro ;-)
    • straaasznie mi się podoba obecna moda na trencze, ale niestety zdaje się, że nie dla mnie ona:). nie wiem, czy mam jakąś niezwykłą figurę, czy co, ale we wszystkich wyglądałam, jak ciosana z kołka, prostokąt od ramion po kolana, przysięgam. nie mam może jakiegoś powalającego wcięcia w talii, ale niewątpliwie mam, nie narzekam na figurę, pewnie, że mogłoby być lepiej, ale po tym, gdy zobaczyłam się wtych trenczach, powinnam chyba przejść na super restrykcyjną dietę;). dziewczyny, macie p...
    • Dziewczyny, właśnie się zastanawiam nad zakupem spodenek do kolan, ale mam wątpliwości, kto dobrze w nich wygląda? Czy tylko bardzo wysokie i bardzo chude dziewczyny? Czy też szczupłe 165 cm też może w tym nieźle wyglądać? :) I jakie buty do tego? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam.
    • czy tylko szczuple dziewczyny moga je nosic? mam dosc szerokie biodra i waska talie i mam straszna ochote na taka spodniczke ale wydaje mi sie ze bede niekorzystnie w niej wygladac
    • Hej:* szukam na allegro tej spodniczki widocznnej w linku. www.imagic.pl/public/pview/120489/spod1.jpg widzieliscie moze taka na aukcji? Jesli tak to bardzo prosze o linki:):):) i cenowo tez jaka taka wmiare:P
    • czy każdemu pasują? Jestem pomieszanym typem troche lata, troche wiosny, włosy mysie, obecnie gęsty,jasny balejaz, brązowe oczy,brwi dosyć ciemne, cera raczej jasna, ale nie blada z "pajaczkami",ładnie sie opala! Podobają mi sie zółte kolory, tylko czy będa mi pasować???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się