Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      korzenna

korzenna

(9 wyników)
    • Dziewczyny szukam perfum (niekoniecznie damskich, przyznam sie ze nawet wolalabym meskie), korzennych. Korzennych nie w sensie "wanilia w cukrze", tylko bardziej ostrych, cynamon, gozdziki itp. Zdaje mi sie ze sp. Kenzo Tiger byl w tym typie, ale wtedy nie kupilam i odzalowac nie moge. Poki co chodze i wacham od przypadku do przypadku, udalo mi sie znalezc Burberrego pachnacego swierkiem (genialny!), ale korzennych nic :( Sprzedawczynie twardo kieruja mnie do perfum dla kobiet, i sprys...
    • Wpisujcie Wasze typy. Mój to Poeme.
    • Witam chciałabym zapytać Was o perfumy korzenne poszukuję takich zwłaszcza z nutami pieprzu. Prosiłabym o wasze typy. Z góry dziekuję i pozdrawiam.
    • Hej! Szukamy z chlopakiem jakis fajnych meskich, korzenno - orientalnych zapachow, z odrobina tabaki, zmyslowych, takich.. "meskich". Znamy/uzywalismy juz: Egoiste, Gentleman, Polo, Opium, Joop Homme, Nemo, Cacharel Homme. Czy mozecie cos dorzucic? podr. Deba
    • Koleżanka tak pachniała ale nie chciała zdradzić czym się wypsiukała ;( zołaza jedna... ale moze wy znacie takie perfumy/ wodę tealetową?? bo nie mogę przestac otym yślec. A może koleżanka w domu robiła ciasto? :)
    • Nie wiem z czym jeszcze mogą być, ale ,żeby takie cynamonowe nuty przważały, czy takie coś istnieje? To byłoby cudo, uwielbiam cynamon, może jakieś miłośniczki zapachów będą wiedziały jak mi można pomóc:-)
    • ...zapachu POUR ELLE Annayake. Normalnie zwala mnie z nog! Szukalam w Douglasie nowego zapachu na zime i pani pokazala mi ten, bo podobno do mnie bedzie pasowal-taki klasyczny . No i bingo!!!! Narazie nie kupilam tylko poprosilam o probke, bo chcialam sie dowiedziec jak sie rozwine, ale polece po te perfumy ,bo nie wytrzymam-CUDO. Caluski!
    • Mam nadzieję, że nie popełniłam dużego błędu. Ostatnio krążyłam wokół niego dobre kilka lat temu, ale odpuściłam, a obecnie zapachu prawie nie kojarzę. Ponoć wycofany ze sprzedaży więc zaryzykowałam w perfumerii internetowej. Uwielbiem DV Diora, więc i ten zapach powiniem mi pasować. Opinie posida generalnie pozytywne, ale mimo to obawiam się czy nie będę nim psikać w toalecie... Jeśli ktoś zna niech pocieszy...
    • Z tego co czytałam na forum widzę,że świat pefrum jest Wam dobrze znany i mam prośbę: bardzo lubię dość mocne, korzenne zapachy np.Kenzo Jungle Elephant , czy mogłabym prosić o podanie nazw innych perfum tego typu, dodam ,że nie bardzo lubię słodkie np. Angel.Oczywiście jeśli inne osoby znają takie zapachy to równiez proszę o pomoc.Z góry dziękuję i pozdrawiam :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się