Dodaj do ulubionych

Zakochalam sie...

05.09.03, 19:48
...zapachu POUR ELLE Annayake. Normalnie zwala mnie z nog! Szukalam w
Douglasie nowego zapachu na zime i pani pokazala mi ten, bo podobno do mnie
bedzie pasowal-taki klasyczny . No i bingo!!!! Narazie nie kupilam tylko
poprosilam o probke, bo chcialam sie dowiedziec jak sie rozwine, ale polece
po te perfumy ,bo nie wytrzymam-CUDO.
Caluski!
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: Zakochalam sie... IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 05.09.03, 20:35
      stokrotka111 napisała:

> ...zapachu POUR ELLE Annayake. Normalnie zwala mnie z nog! Szukalam w
      > Douglasie nowego zapachu na zime i pani pokazala mi ten, bo podobno do mnie
      > bedzie pasowal-taki klasyczny . No i bingo!!!! Narazie nie kupilam tylko
      > poprosilam o probke, bo chcialam sie dowiedziec jak sie rozwine, ale polece
      > po te perfumy ,bo nie wytrzymam-CUDO.
      > Caluski!
      >
      A czy mogłabyś napisać coś o tym zapachu np. czy jest świeży , kwiatowy czy np.
      korzenny, słodki.Ja zimą uzywam np. Kenzo Elephant( zapach orientalny, korzenny)
      Z góry dziękuję i pozdrawiam
      • stokrotka111 Re: Zakochalam sie... 06.09.03, 09:34
        Hej!Pogrzebalam troche w internecie, bo sama nie mialam pojecia co to za
        zapach i znalazlam :figowiec, cyprys i jakies typowo japonskie drzewa ,ktorych
        nazw jeszcze nigdy nie slyszalam. Zapach dla mnie raczej korzenno-czysty, nie
        umie go opisac. Jestem nim zafascynowana!!!! Musze jeszcze tylko sprawdzic jak
        dziala na facetow;-)
        przepraszam , ze nie napisalam ,ale chodzilo mi o niemieckiego Douglasa. Mam
        nadzieje , ze niedlugo bedzie tez dostepny w Polsce. Istny obled;-)
        pozdrawiam!!!
        • Gość: S. Re: Zakochalam sie... IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 06.09.03, 11:23
          stokrotka111 napisała:

> Hej!Pogrzebalam troche w internecie, bo sama nie mialam pojecia co to za
          > zapach i znalazlam :figowiec, cyprys i jakies typowo japonskie
          drzewa ,ktorych
          > nazw jeszcze nigdy nie slyszalam. Zapach dla mnie raczej korzenno-czysty, nie
          > umie go opisac. Jestem nim zafascynowana!!!! Musze jeszcze tylko sprawdzic
          jak
          > dziala na facetow;-)
          > przepraszam , ze nie napisalam ,ale chodzilo mi o niemieckiego Douglasa. Mam
          > nadzieje , ze niedlugo bedzie tez dostepny w Polsce. Istny obled;-)
          > pozdrawiam!!!

Jak będzie u nas dostepny z pewnością sprawdzę , bardzo lubię korzenne
          zapachy.Dzięki!Pozdrawiam
    • elve Re: Zakochalam sie... 05.09.03, 22:27
      a ja dzis bylam w douglasie, spytalam pan, czy BEDA miec ten zapach, panie
      pierwszy raz slyszaly nazwe. zadziwiajace :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka