Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      kosmetologia

kosmetologia

(8 wyników)
    • witam wszystkich - chciałabym zapytać czy ktoś moze orientuje się w jaki sposób przeliczane są punkty z matury rozszerzonej na podstawę na UM w Poznaniu? i jeszcze jedno: czy wie ktoś jaki był zeszłoroczny próg punktowy? farmacja we Wrocławiu i Katowiach mnie załamała (progi by musiały naprawdę sporo spaść zebym się dostała...)tak więc kosmetologia to chyba moja ostatnia deska ratunku w tym roku... z góry dziękuję za odpowiedzi na moje pytania. Ah. małe p.s jeszcze: czy wie ktoś co ...
    • i z jakimi wynikami? :-)
    • witam chciałabym wiedzieć wszystko na temat kosmetologi. zamieżam wybrać się na ten kierunek. na jakie przedmioty jest największy nacisk i ktore są trudne. bardzo chciałabym ją studiować ale boje się chemi bo z niej zawsze byłam mierna. co możecie mi o tym powiedzieć? za wszytskie odp bardzo dziękuję.
    • Czy ktoś wybiera się na kosmetologię...?
    • Witam!ja sie wybieram na ten kierunek na AM do Poznania Czy ktos jeszcze idzie na ten kierunek. Co o nim myślicie??Ile macie punktów? będe wdzieczna za wszelkie odpowiedzi:)
    • czy ktoś z was wie może jaki jest w tym roku limit przyjęć na kosmetologie na UM w Poznaniu?
    • czy ktoś miał dzisiaja rozmowę na kosmetologię na AM do Poznania?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się