alejka1 16.07.06, 14:49 Witam!ja sie wybieram na ten kierunek na AM do Poznania Czy ktos jeszcze idzie na ten kierunek. Co o nim myślicie??Ile macie punktów? będe wdzieczna za wszelkie odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 18:44 Ja wybieram sie na kosmetologie do Bydgoszczy - biologia 86 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:00 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:48 Wybieram się na kosmetologię CM bydgoszcz i z biologii mam 88% ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aalchena Re: kosmetologia na AM 22.07.06, 12:33 tez skladalam do bydgoszczy - chemia 96 % ale dostalam sie na razie na lekarski do Gdanska, moze do Wawy tez sie dostane wiec kosmetologia raczej odpada w moim wypadku. pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:09 Nikt wiecej tam sie nie wybiera?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dame Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:11 na ślam jest 10 osób na miejsce, więc znowu nie takie "nikt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kosmetologia na AM IP: 193.151.48.* 19.07.06, 20:28 śam - chemia 90% + biologia 86% ale nade wszystko wolałabym farmacje, mam nadzieje że jakoś się uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (**) Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:09 Ktos wie jak z praca po kosmetologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.. Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:11 Chodzi ci po licenc.? Czy mgr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja a co chcesz robic w przszlosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:17 Absolwenci mogą pracować w gabinetach kosmetycznych, firmach kosmetycznych oraz prowadzić wlasną działalność gospodarczą. sklepy zielarsko – medyczne, sklepy zielarsko – drogeryjne, hurtownie i wytwórnie kosmetyczne, laboratoria chemiczne przemysłu kosmetycznego, chemicznego, zielarskiego, zakłady przemysłu, kosmetycznego oraz przetwórstwa zielarskiego. asystent dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: a co chcesz robic w przszlosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rower ^ A gdzie kosmetolodzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:46 Nikt nie jest chętny? Nikt się nie dostał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: ^ A gdzie kosmetolodzy? IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:40 Ja próbowałam i się nie dostałam, ani na CM w Bydgoszczy, ani na AM do Poznania, a chciałam bardzo. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: ^ A gdzie kosmetolodzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:24 Ja na kosmetologie do bydgoszczy. Do zobaczenia w pazdzierniku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gaga001 Re: ^ A gdzie kosmetolodzy? 25.07.06, 23:31 ja sie dostałam na ślam ale doszłam do wniosku ze jesli nie pojawwie sie na 2 liscie na farmacji to wole zostac w domu i dobrze poprawic mature niz studiowac ten kierunek. I tak nie ma po nim uzupełniajacych magisterkisch, chyba Za duze ryzyko ze znalezieniem pracy w przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś