Dodaj do ulubionych

kosmetologia na AM

16.07.06, 14:49
Witam!ja sie wybieram na ten kierunek na AM do Poznania Czy ktos jeszcze
idzie na ten kierunek. Co o nim myślicie??Ile macie punktów? będe wdzieczna
za wszelkie odpowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 18:44
      Ja wybieram sie na kosmetologie do Bydgoszczy - biologia 86 %
      • Gość: xyz Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:00
        ???
      • Gość: miki Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:48
        Wybieram się na kosmetologię CM bydgoszcz i z biologii mam 88% ;-)
        • aalchena Re: kosmetologia na AM 22.07.06, 12:33
          tez skladalam do bydgoszczy - chemia 96 % ale dostalam sie na razie na lekarski
          do Gdanska, moze do Wawy tez sie dostane wiec kosmetologia raczej odpada w moim
          wypadku. pzdr :-)
    • Gość: vx Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:49
      • Gość: lol Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:28
    • Gość: Anka Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:09
      Nikt wiecej tam sie nie wybiera??
      • Gość: Dame Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:11
        na ślam jest 10 osób na miejsce, więc znowu nie takie "nikt"
        • Gość: a Re: kosmetologia na AM IP: 193.151.48.* 19.07.06, 20:28
          śam - chemia 90% + biologia 86%
          ale nade wszystko wolałabym farmacje, mam nadzieje że jakoś się uda
    • Gość: (**) Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:09
      Ktos wie jak z praca po kosmetologii?
      • Gość: ja.. Re: kosmetologia na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:11
        Chodzi ci po licenc.? Czy mgr?
      • Gość: Ja a co chcesz robic w przszlosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:17
        Absolwenci mogą pracować w gabinetach kosmetycznych,
        firmach kosmetycznych oraz
        prowadzić wlasną działalność gospodarczą.
        sklepy zielarsko – medyczne,
        sklepy zielarsko – drogeryjne,
        hurtownie i wytwórnie kosmetyczne,
        laboratoria chemiczne przemysłu kosmetycznego, chemicznego, zielarskiego,
        zakłady przemysłu, kosmetycznego oraz przetwórstwa zielarskiego.
        asystent dermatologa.
        • Gość: 123 Re: a co chcesz robic w przszlosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:15
    • Gość: rower ^ A gdzie kosmetolodzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:46
      Nikt nie jest chętny?
      Nikt się nie dostał?
      • Gość: klaudia Re: ^ A gdzie kosmetolodzy? IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:40
        Ja próbowałam i się nie dostałam, ani na CM w Bydgoszczy, ani na AM do
        Poznania, a chciałam bardzo.

pozdrawiam:)
        • Gość: Dorota Re: ^ A gdzie kosmetolodzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:24
          Ja na kosmetologie do bydgoszczy. Do zobaczenia w pazdzierniku ;-)
          • gaga001 Re: ^ A gdzie kosmetolodzy? 25.07.06, 23:31
            ja sie dostałam na ślam ale doszłam do wniosku ze jesli nie pojawwie sie na 2
            liscie na farmacji to wole zostac w domu i dobrze poprawic mature niz studiowac
            ten kierunek. I tak nie ma po nim uzupełniajacych magisterkisch, chyba Za duze
            ryzyko ze znalezieniem pracy w przyszlosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka