kosowo

(3 wyniki)
  • Premyślenia hipotetyczne: ortheus napisał: oderwać Podlasie od Polski. - i tu rodzi się pytanie...jak mam się zachować? Podpisałem deklarację popierającą Serbów. Zadeklarować poparcie oderwania Podlasia od Polski? choć byłem przeciw uznaniu Kosowa. Jak Powiem "tak" dla Podlasia, odrzucam działanie w imię wyższych racji i zostaję posądony o prywatę, czyli moralnie jestem spalony i nikt nie będzie traktował mnie poważnie. Bo jak to? TAM NIE - TU TAK. Tu powiem "Tak" a jak ktoś pa...
  • Kosowo(215)

Mam watpliwosci czy poparcie niepodleglosci Kosowa to dobry pomysl. Czy UE ma zamiar przesuwac granice? I czy ktos pomyslal jakie moga byc tego konsekwencje? Moze np Hiszpanie powinni sie przygotowac na powstanie panstwa baskijskiego?
  • W tym tylko jeden Ukrainy - tyle samo, co Łotwy. Komu kibicujesz w kopaną, kiedy Polska gra z Ukrainą? Ja Polsce, w siatę tylko takie dziwne coś mam, że serce ciąży ku Serbii - pewnie to jakiś kac moralny obywatela RP za bombardowanie Belgradu. Pewnie byłbym i za Irakiem w konfrontacji z Polską.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna