koszalin

(5 wyników)
  • Nie wiem czy jest to odpowiednie forum na to pytanie ale czy są tu jakieś mamy, które rodziły w Koszalinie? w jakim szpitalu? jakie doświadczenia? Prawdopodobnie wyląduję w tym mieście na koniec ciąży więc zawczasu chcę zebrać opinie. Pozdrawiam!
  • Witam, prawdopodobnie będę miała cc ze względów zdrowotnych. Mieszkam w Koszalinie i do tej pory zdecydowana byłam rodzić w Białogardzie. Rodziłam tam w 2003 roku i byłam bardzo zadowolona, ale niestety zmienił sie tam ordynator i teraz podobno jest beznadziejnie (kuzynka tam ostatnio rodziła i bardzo mnie zniechęciła). Pozostał mi chyba teraz Koszalin, ale do tej pory nawet przez sekundę nie myślałam, że mogę tam rodzić. Napiszcie proszę jak tam teraz jest? Jakie są warunki - c...
  • Czy jest tu ktoś, kto ostatnio rodził w Koszalinie? Chciałabym usłyszeć jakie są wasze wrażenia? I kolejne pytanie, co teraz trzeba zabrać ze sobą do szpitala dla siebie dla dziecka?
  • Witam, chciałabym się dowiedzieć, co zabrać ze sobą do szpitala w Koszalinie (dla mnie i dla maluszka)? Czy dają tam koszule, podkłady, sztuće itp. czy wszystko lepiej zabrać ze sobą? Czy dziecko musi mieć swoje kosmetyki, ubranka i pampersy czy to zapewnia szpital? Napiszcie proszę, bo powoli zaczynam pakować torbę:) Proszę moderatorki, aby nie przenosiły mojego wątku na forum Szpitale, ponieważ tutaj jest większa szansa na odpowiedź. Z góry dziękuję.
  • Czy ktoś ma jakiekolwiek informacje na temat mozliwości otzrymania zzo w koszalinskim szpitalu? Czy jest ono odpłatne, jeśli tak to jaki jest jego koszt i jak to załatwić? Słyszałam bowiem, że nie dają w ogóle zzo w Koszalinie i wydaje mi się to niemożliwe. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się