koszalin

(4 wyniki)
  • Witam Dziewczyny! Mieszkam w małym mieście -Człuchów- 100 km od Koszalina. Od niedawna mam chustę hoppa. Ciężko mi idzie omotanie mojej 8-mies. córki. W tę sobotę będę w Koszalinie przez parę godzin (jadę do rodzinki). Pomyślałam sobie, że może któraś z Was Koszalinianek dałaby mi lekcję wiązania dziecia. Czy są chętne na spotkanie ze mną i moim dzieckiem? Ja będę miała czas w godz.12-16ta.
  • Jesteśmy z Koszalina - może ktoś z naszego uroczego miasta nosi dziecię w chuscie? 1 PYT - Czy jest sens kupować 14 miesięcznemu szkarbkowi chustę - jest leciutki 10kg noszenie na rękach nam nie starszne, ale na dłuższe wędrowki wolałabym go mieć w chuście. 2pyt Jaką chustę dla takiego szkarbka? Mało się na tym znamy... ? Najlepiej model żebym wiedziała jakąś zamówić. 3pyt - Czy jest ktoś z naszego uroczego miasta kto mógłby mi w takim wiazaniu się pomóc ale pokazać co ijak...
  • Dziewczyny, ja was regularnie podczytuje i marzy mi sie zamotac moje dziecko... Nie chce kupowac chusty w ciemno, a wiem, ze na forum jest kilka dziewczyn z Koszalina. Nawet widzialam ze dwie sztuki w miescie, ale jakos glupio bylo zaczepiac.... Moze zorganizujemy jakies spotkanko??? Takie zapoznawczo-towaryzskie. Jestem styczniowka2007, kilka moich kolezanek tez mysli o chuscie, wiec spotkanie byloby owocne. Dajcie znac, czy macie chec i czas podzielic sie swoim chustomaniactwe...
  • Moj maz przyznal sie ze chcial mi kupic chuste pod choinke ale jakos wyszlo ze nie dal rady .Powiedzcie mi czy ja mam szanse iodebrac gdzies osobiscie ? Chcialabym z chusta.pl kolor melon .Poradzcie dziewczyny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się