koszalin

(10 wyników)
  • Prosę o pomoc Forumowiczki z Koszalina... możecie polecić lokale weselne, zespoły, fryzjera i kosmetyczkę w naszym mieście??? Ja się zupełnie nie orientuję, bo od kilku lat tam nie mieszkam, ale chcę wziąść ślub w rodzinnym mieście. Tylko, ż eciężko cokolwiek znaleźć w necie w naszej metropolii... Może ktoś mógłby pomóc,z góry bardzo dziękuję. A może słyszałyscie jakieś opinie o Dworku Osieckim??? Pojęcia nie mam od czego zacząć...
  • Czy ktoś z forumowiczów organizuje wesele w Koszalinie lub okolicach? Prosiłabym o kontakt na daria.luczak@interia.pl Nie mieszkam juz w Koszalinie a potrzebowałabym kilka porad i sprawdzonych namiarów
  • jakiego fotografa polecacie i mniej więcej jak kształtują się ceny
  • Witam! Jets może na tym forum ktoś z Koszalina lub okolic? Ktoś, kto może polecic jakieś miejsce na wesele, mogą być okolice. Interesuja mnie też Wasze opinie (jeśli takie macie) o Bursztynowym Pałacu w Strzekęcinie. Za pomoc będę wdzięczna !
  • Szukam dobrego fotografa, kamerzystę oraz orkiestrę z Koszalina z wolnym terminem 15.09.07. Może któraś z Was może kogoś polecić, z góry serdeczne dzięki:)))
  • Bardzo proszę o namiary na sprawdzony i dobry zespół jak również kamerzystę, , który zna sie na rzeczy i nie siedzi połowe wesela przy stoliku:) jak równiez zależałoby mi na sprawdzonym fotografie z oklic Koszalina. Bardzo proszę o telefony i namiary, zalezy mi na czasie :)))))
  • Poszukuje kogos do oprawy muzycznej slubu (ale nei organiste bo takiego juz mam), kto by zagrał na skrzypcach albo trabce znacie kogos?
  • Witam, jak w temacie :))
  • Dziewczyny, czy któraś planuje ślub cywilny w Poznaniu lub okolicach-lecz nie w urzędzie?Nie będę miała ślubu kościelnego, więc chcę by cywilny był wyjątkowy.Ile kosztuje obecność urzędnika na uroczystości np. w ogrodzie?Czy znacie jakieś miejsca-no dworki za Poznaniem, w których można coś takiego urządzić? No i co do sukienki- czy dziewczyny, które idą do ślubu cywilnego mają może jakieś namiary na ciekawe suknie, które można ubrać do cywilnego?Czy raczej nie ma różnicy, i można...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się