-
Witamy,
zapraszamy wszystkie kobiety majace problemy z dopasowaniem biustonosza, a kochające swój biust taki, jaki jest:) do nowego salonu brafitterskiego BiuTyStyl w Koszalinie, przy ul. Zwycięstwa 133 (obok Rossmana, parking w podwórku). Oferujemy biustonosze takich marek jak OnlyHer, Agio, Bestform, Comexim, KrisLine, Gossard, Curvey Kate, Panache, a dla mam karmiących Alles i Royce. W miłej atmosferze, przy filiżance kawy ubierzemy każdy biust:)
-
no wiec przyszedł ten czas kiedy pociążowe piersi ustabilizowały się i nalezy je obdarzyc na nową drogę życia odpowiednim stanikiem.
i od razu problemy :)
zgodnie z pewnym elektronicznym bra-fitterem przy wymiarach 78/104 powinnam nosic rozmiar 70K polskie. OCZYWISCIE nie do kupienia w moim mieście, szczerze mówiąc jak większosc wychodząca poza standard 75c :)
czy któraś forumka wie w jakim sklepie w Koszalinie lub okolicach mozna kupic stanik tego rodzaju?
ewentualnie czy ktoś ma taki...
-
Witam,
Jestem nowa (no nie nowa bo czytam bardzo długo, ale pisze mało).
Mam pytanko, czy chciałybyście sklep stacjonarny w Koszalinie z pełną rozmiarówką, głównie małe obwody i G+?
Przejrzałam całą stanikową mapę, no i moje doświadczenia mi mówi, ze na środkowym pomorzu stacjonarniaka takiego nie ma.
Trochę droższe i tańsze, brytyjczyki i polskie Może coś z BiuBiu...
Każda sugestia mile widziana.
Prośba do dziewczyn, które już takie przybytki otworzyły, czytałam kilka wątków z 200...
-
W ofercie: Panache, Freya, Ewa Michalak, Only Her, Gossard, Bestform, niebawem Elomi.
Właścicielka ukończyła kurs w Akademii Brafittingu.
Dane sklepu:
Domina 5/2
tel. kom. 794 587 873
Sklep znajduje się w pasażu poniżej ulicy, pomiędzy ul. 1 Maja a kościołem, dojście z obu stron.