koszalin

(8 wyników)
  • W kołobrzegu lub okolicach. Możecie kogoś polecić?
  • Poszukuje mojej dawnej kolezanki ze szkoly podstawowej.Pamietam ze miala na imie EWA KAMINSKA.Chodzilem z nia do szkoly podstawowej w Koszalinie ale potem sie wyprowadzila z Koszalina do Kolobrzegu.Moze ktos ja zna.Chcialbym odnowic stare znajomosci.Pozdrawiam.
  • Poszukuję dobrego dietetyka w Kołobrzegu lub okolicy. Znacie kogoś takiego i możecie polecić ?
  • Jak w temacie, szukam dobrego i sprawdzonego ginekologa w Kołobrzegu. Obojętnie czy kobieta czy mężczyzna. Zapraszam do wpisów. Pozdrawiam.
  • Czy możecie mi coś powiedzieć na temat porodówki w kołobrzeskim szpitalu? Jakie warunki panują na oddziale, jak personel podchodzi do pacjentek, czy dają zzo i za ile itp. Jestem z Koszalina, termin mam na październik, z zebranych przeze mnie informacji wynika, że w Koszalinie nie mam co liczyc na znieczulenie, ale na wszelki wypadek wolę przejechać te 40 km i mieć świadomość, że jesli ból będzie nie do wytrzymania do mnie znieczulą. I jeszcze jedno, czy nie robią problemów jeśli p...
  • idąc w slady koszalińskiego forum chciałabym poruszyć ten temat na forum kołobrzegu.gdzie według Was forumoiwicze najlepiej jest zapisać się na kurs prawa jazdy,który z kołobrzeskich instruktorów ma najlepszą zdawalność?
  • Kołobrzeżanie, czy macie ochotę być w srodkowopomorskim? Wiecie, ile podpisów zebrano w Waszym mieście? Jestem ze Słupska i tu do tej pory nie wiadomo ilu ludzi sie podpisało. Jedynym miastem, które wie ile głosów w nim oddano, jest Koszalin - 50.000 . W byłym województwie słupskim złożono 26.000 podpisów. Nie wiadomo ile z nich przypada na Słupsk, ile na Miastko, ile na Sławno, ile na inne miejscowości. Pewnie podanie tych liczb byłoby niewygodne dla zwolenników ŚP. Okazałoby się...
  • szukam dobrego kursu na prawo jazdy w Kolobrzegu. Mozecie jakis polecic. Jezeli macie namiary - z gory dziekuje. yen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się