Forum Regionalne Pomorskie Słupsk
ZMIEŃ
      koszalin

koszalin

(40 wyników)
    • Które z tych dwóch miast jest waszym zdaniem ładniejsze i ciekawsze? Dzieki za opinie.
    • Może to i dobrze bo Kalisz to zdecydowanie ładniejsze i fajniejsze miasto niż ten zapyziały Koszalin w którym nie ma marketów. Wystarczy sobie to porównać Kalisz: pl.wikipedia.org/wiki/Kalisz Koszałkowo: pl.wikipedia.org/wiki/Koszalin Kalisz i Słupsk górą!!! zaorać Koszalin:)
    • Jesatem mieszkańcem Koszalina od urodzenia! Czytajac niejedno forum internetowe doszedłem do wniosku że mieszkańcy Słupska nienawidzą Koszalina. Z czego to wynika ? Ja w swoim mieście nie zauważam takich nastrojów!
    • Jestesm z Lublińca, ostatnio byłem w Słupsku i w Koszalinie i powiem wam, że Słupsk jest dużo lepszy!!!!! Koszalin przy Słupsku to dziura wg mnie!! pozdro z Lublińca. P.S. Czy to prawda, że w Słupsku jeździły kiedyś tramwaje i trolejbusy?
    • Wiem ze koszykowka nigdy nie cieszyla sie duza popularnoscia na tym forum, ale wygrana z Koszalinem to troche wiecej niz tylko sport :-)) Tak wiec gratulacje dla zawodnikow Czarnych Slupsk Czarni Słupsk - AZS Gaz Ziemny Koszalin 91:64 (21:13, 18:14, 27:15, 25:22) Czarni: Grudziński 23, Seweryn 15, Frank 13, Żytko 10, Majchrzak 8, Crenshaw 7, Pluta 7, Rospara 5, Kowalik 2, Obrzut 1. AZS: Ljuca 13, Briegmann 11, Celej 10, Sroka 8, Dąbrowski 7, Zdravkovic 6, Lyde 6, Bogdan 2, Balce...
    • Jak obecnie wygladaja stosunki wzajemne na linii Slupsk-Koszalin ?? pozdrowka z Radomia isoxazolidine
    • Zapraszam do dyskusji centrum.easyisp.pl/viewtopic.php?t=243 Czy ktoś robił porównanie dla Słupska i Gdańska, może macie więcej szczęścia niż my. Proszę o rzeczową dyskusje, a nie bicie piany, która to do prowadzi do niczego? W tej dyskusji nie chodzi o powstanie środkowopomorskiego, gdyż to praktycznie od nas nie zależy, ale o faktyczny podział środków na rozwój regionów. Jak to się ma w rzeczywistości, a nie w deklaracjach polityków i urzędników.
    • Koszykarze Czarnych słupsk rozwalili AZS Koszalin 77:55. Piękne zwycięstwo, odniesione na dodatek na boisku przeciwnika. Tak trzymać chłopaki. Na razie są na II miejscu w tabeli. To najlepszy na razie najlepszy sezon Czarnych w historii.
    • czy to prawda ze Słupsk jest w konflikcie z Koszalinem ? proszę o szczegóły
    • Teraz, gdy wszyscy i wszędzie się jednoczą, w Słupsku wciąż można posłuchać pomruki na temat innych miast. Przecież i tak nie wyślecie Koszalina w kosmos. Czy 56 lat po przyłączeniu Pomorza Środkowego i Zachodniego do Polski nie czas na zapomnienie o tych głupich i prymitywnych swarach ? Może w przyszłości oba te miasta będą się dzielić władzą wojewódzką na Środkowym Wybrzeżu. Pokój buduje, niezgoda dzieli i rujnuje.
    • mają stworzyć nowe województwo?????? boże.... mam nadzieje ze skoro stworzycie nowe województwo to i Kalisz i Radom i Częstochowa też stworzą,... :/
    • w ktorym miescie wiecej sie dzieje???? Chyba w Koszalinie bo jest większym miastem: 106 tys do 97 tys.. no i jest stutysięcznikiem
    • Dotąd Koszalin chwalił się, że jest starszy (prawa miejskie 1266) od Słupskam, a tu proszę. Słupsk starszy o rok. www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070206/SLUPSK/70206001
    • W drugiej lidze miast polskich nic dodac nic ujac!!!
    • No wyszło szydło z worka. Nasi Koszalińscy bracia oddali na Leppera 45 tys. głosów. Wygrał tam w cuglach. Cała Polska się z nich śmieje. A wiecie że pan Lepper skończył słupskiego rolniczaka. - Był bardzo niegrzecznym uczniem - tak wspominaja go nauczyciele z Technkum Rolniczego
    • fajny temat www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070105/SLUPSK/70105019 Myslałem, że te niesnaski to współczesny wymysł kibiców, a tu już towarzysze przed laty się spierali. Nic dziwnego, że środkowopomorskie nie wypaliło.
    • Panie Kazimierzu, Chyle głowe przedpana osiagnięciami oraz wielkoscia Panskien osoby. Jest pan wzorem dla tysiecy młodych ludzi.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! MARTINELLI
    • I będzie w Słupsku castorama! Znowu Koszalin sie pieni!!! :P:P:P
    • Środkowopomorskie > Znicz nadziei Bez większego poruszenia wśród mieszkańców Koszalina przebiegła piątkowa manifestacja pod ratuszem. To członkowie Stowarzyszenia Pomorza Środkowego „Integracja dla Rozwoju” zebrali się w rocznicę pierwszego czytania obywatelskiego projektu o województwie środkowopomorskim w Sejmie. – Chcemy, by o nas usłyszano w Warszawie – padały hasła. Na odśnieżonym fragmencie placu, na konturze przypominającym 17. województwo, ucz...
    • Onet.pl W pakcie stabilizacyjnym przedstawionym przez prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego Samoobronie, i LPR miało być 11 ustaw. Telewizja publiczna podała, że załącznikiem do podpisanej w tajemnicy wstępnej umowy stabilizacyjnej jest lista 34 ustaw. Dzisiejsza "Gazeta Wyborcza" pisze, że lista ustaw, które chcą razem przeprowadzić przez Sejm PiS, Samoobrona i LPR, sięga nawet setki. Wczoraj szef biura krajowego Samoobrony Janusz Maksymiuk, poseł LPR Bogusław Kowalski i przewodnicz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się