winky2 08.08.05, 20:56 Czy jest tu ktoś, kto ostatnio rodził w Koszalinie? Chciałabym usłyszeć jakie są wasze wrażenia? I kolejne pytanie, co teraz trzeba zabrać ze sobą do szpitala dla siebie dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winky2 Re: szpital w Koszalinie 09.08.05, 14:50 Czy naprawdę nie ma nikogo z Koszalina? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
torcik2 Re: szpital w Koszalinie 16.08.05, 09:31 Nie wiem czy jeszcze jesteś w domku czy może już w szpitalu? Ja rodziłam 28.03.2005r.-czyli w lany poniedziałekNiebędę wszystkiego ci pisała powiem tak da sie przezyć, niestety warunki nienajlepsze,łazienki straszne, zreszta trudno mówic tu o łazienkachPanie położne średnio miłe zwłaszcza w nocy do szpitala na pewno musisz zabrać szlafrok,koszule nocne,przybory toaletowe,podkłady ginekologiczene(dostępne w aptekach),wodę mineralną(chce się bardzo dużo pić),ręczniki,kapcie,klapki pod prysznic-koniecznie!!,maść na pękające brodawki,jeżeli chcesz to możesz ale nie musisz ubranka dla maluszka,trzeba mieć pampersy. A reszta to wyjdzie w praniuPowodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
winky2 Re: szpital w Koszalinie 16.08.05, 13:27 Dziękuję bardzo za informację. Jestem w domu - do porodu mam jeszcze 20 tygodni, ale chyba za dużo o tym myślę i chcę już jak najwięcej zaplanować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
torcik2 Re: szpital w Koszalinie 16.08.05, 14:47 Jeżeli będziesz miała jeszze jakieś pytania to podaje Ci mój nr gg5567809.Życzę powodzenia i duzo cierpliwości, jeszcze trochę czasu do porodu Odpowiedz Link Zgłoś
agang Re: szpital w Koszalinie 24.11.05, 20:28 A czy w Koszalinie zezwalaja na porody rodzinne i czy maja do tego warunki? Odpowiedz Link Zgłoś
winky2 Re: szpital w Koszalinie 26.11.05, 23:09 Tak, ale jest tylko jedna porodówka rodzinna, więc może się zdarzyć, ze akurat będzie zajęta. Mi za piewrszym razem się udało, a teraz zobaczymy. Koszt to 200,00 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś