kosztuje

(3 wyniki)
  • Moja córka Agatka od dwóch lat (teraz ma 9)walczy z ZUM. Przeszła już 6, najczęściej jest to coli.Ciągle wsuwa antybiotyki, poza tym furagin, żurawinę, wit. c.Mimo to infekcje wciąż powracają. Obie jesteśmy wykończone. Badanie CUM wykluczyło refluks, ale USG pokazuje zaleganie moczu w pęcherzu.W piątek mamy jechać (200 km!) do prof. Jankowskiego , proszę o radę, czy warto? Na co mogę liczyć, ile kosztuje wizyta, jak wygląda możliwość uzyskania skierowań na badania? Dotychczas o każ...
  • USG(6)

Pewnie był juz taki watek, ale jest duzo więcej "członków" więc może bardziej mi pomożecie ;-) Gdzie w warszawie moge dobrze zrobić dziecku usg? Czy urolodzy, z usług których korzystacie prywatnie, robia usg u siebie, czy trzeba sie jakoś szczególnie zapisywać, do innych specjalistów? Z góry dzieki i pozdrawiam
  • czy któraś mama wie gdzie w wawie robi sie scyntygrafie prywatnie dzieciom i ile to kosztuje ( przeraziła mnie wiadomość ze w CZDZ czeka sie na nia 4 miesiące a tam własnie leczymy naszego syna)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się