Forum Zdrowie Ortodoncja
ZMIEŃ
      kosztuje

kosztuje

(5 wyników)
    • Wszyscy tu pisza o jakis cenach do 1000zl, hm a mi orto nie powiedziala, z zdejmowanie aparatu kosztuje hmm, to juz sama nie wiem...
    • Damon3(5)

czy ktos ma zalozony ten aparat?? jakie sa ceny i gdzie moge w warszawie go zalozyc.
    • Mam na myśli szczoteczki do czyszczenia przestrzeni międzyzębowych... Od miesiąca noszę aparat rozszerzający szczękę i przygotowujący do założenia aparatu na stałe. Niektórych miejsc nie moge doczyściś zwykłą szczoteczką ani nicią dentystyczną. Wczoraj kupiłam szczoteczkę Oral B ( uchwyt mocujący + dwie końcówki) ale te dwie końcówki starczą mi na dwa góra 3 dni bo już jedna się prawie zużyła!! Patrzę w necie, tu nie dość że nie można kupić samych końcówek, to i same takie szczo...
    • Witam! Chcialabym zapytać jaki jest koszt aparatu (chodzi mi tylko o górę). Wiem,ze pewnie ceny sa różne, ale chodzi mi o to ile tak srednio kosztuje zwykły,metalowy? *czy istnieje mozliwość dogadania sie z ortodontą i rozłożenia kosztów aparatu na raty? Jestem w kiepskiej sytuacji finansowej a mój zgryz jest dla mnie koszmarem i chcę coś z nim zrobić. Dziekuję i pozdrawiam!
    • hej! dostałam wosk od dentystki do zaklejania zamków żeby mi dziąseł nie raniły, ale niestety już mi się skończył...pytałam w najbliższej aptece, ale nie mają. może ktoś z forumowiczów wie, gdzie mozna kupić taki wosk, jeżeli w ogóle można. z góry dzięki za info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się