Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      kotlin

kotlin

(7 wyników)
    • mam lekki problem. Wiosną wybieram się z dzieckiem w ten rejon do uzdrowiska. Biorę pod uwagę Lądek Zdrój, Duszniki Zdrój, Kudowę Zdrój i Polanicę Zdrój. Może któraś z Was orientuje się, która miejscowośc jest najbardziej atrakcyjna dla turystów. Ja tam nigdy nie byłam. Jadę tam na dwa tygodnie i nie chciałabym się zanudzić na śmierć a jadę pociągiem więc nie będę miała możliwości wielkiego zwiedzania okolicy.
    • Mieszkałem w Kotlinie Kłodzkiej 18 lat-polecam te regiony:)
    • Polecam przejazdzke pociagiem o ile jeszcze jezdzi na trasie z Klodzkqa do Walbrzycha a zwlaszcza z Nowej Rudy do Walbrzycha cudowne tunele ,wiadukty . Niesamowitym przeżyciem jest zwiedzanie nieczynnego tunelu kolejowego w Jedlinie zdroju , po 1,5 km wychodzi sie w Wałbrzychu.Rewelacja
    • Wybieram się pod koniec lipca do kotliny kłodzkiej. Czy ktoś zna jakić adres niedrogiego pensjonatu??? Najlepiej w okolicy Kudowy Zdrój???
    • Czy jest szansa na znalezienie kwatery dla 4 osobowej rodziny w cenie i standardzie podobnym jak w Zakopanem(25 zł od osoby-pokój z łazienką i tv). Internetowe oferty z tego rejonu oscylują w granicach 35-40 zł.
    • napiszcie swoje wrazenia z wyprawy w te okolice, co ciekawego widzieliscie, jak tam jest, gdzie nocowaliscie i gdzie sie stolowaliscie, pozdrawiam napiszcie czy warto tam jechac?
    • Wybieramy się na urlop..i mamy załatwione miejsca noclegowe w Polanicy..ale kompletny brak pomysłu co dalej...doradźcie coś....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się