olapiotr 09.07.05, 23:03 Wybieram się pod koniec lipca do kotliny kłodzkiej. Czy ktoś zna jakić adres niedrogiego pensjonatu??? Najlepiej w okolicy Kudowy Zdrój??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krystyna Re: KOTLINA KŁODZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:44 Ja byłam rok temu w Kudowie i mialam noclegi w kwaterze prywatnej u pani Lidii Flejszczak.Bardzo mili własciciele,pokoje tez niezłe z dostępem do kuchni i łazienki.Osobne wejście.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
olapiotr Re: KOTLINA KŁODZKA 10.07.05, 00:14 Krystyna jak złapać z nimi kontakt? maja stronę internetową?? Ile płaciłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: KOTLINA KŁODZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:48 Ja płaciłam po 20 zł za dobe od osoby.Wszystko jest opisane,zdjęcia też na stronie " www.kudowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: KOTLINA KŁODZKA IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.07.05, 18:34 Zobacz jeleniow66.republika.pl - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cambo Re: KOTLINA KŁODZKA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.07.05, 17:37 Witam Oferujemy Państwu domek letniskowy położony na wysokości 450mnpm w Lewinie Kłodzkim – małej , cichej miejscowości w pobliżu Kudowy i Dusznik Zdrój oraz Gór Stołowych Naszym atutem jest spokój, świeże powietrze i malownicze położenie To wymarzone miejsce na spędzenie wakacji wraz z rodziną Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na www.lewinklodzki.prv.pl/ Zapraszamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś