kowala

(4 wyniki)
  • na pewno znacie te slowa: "brac swoje zycie w swoje rece" i "byc kowalem swego losu" zakladam ten watek, bo interesuja mnie wasze przemyslenia na ten temat, w szczegolnosci ciekawa jestem waszych odpowiedzi na ponizsze pytania: 1) co - wedlug was - znacza powyzsze "slogany" ? 2) czy samobójstwo jest przykładem na "wzięcie spraw w swoje ręce" ? *** pozdrawiam, czekajac z niecierpliwoscia na wasze posty ;o) czaro *** cytat z posta pewnej osoby (na tym forum)
  • Co nami kieruje w życiu. Czy to my i tylko my decydujemy co się będzie działo czy jest to nam z góry przeznaczone? Czekam na opinie!:)
  • Ach, w koncu sie nie moglem powstrzymac. To bardzo ladne opowiadanie w koncu powstalo w toku korespondencji pomiedzy niektorymi uczestnikami tego forum. Rzecz jest o corce Admirala floty japonskiej (opowiadanie o nim moze kiedys rowniez zamieszcze) Zadanie bojowe - ma ktos pomysl na dalszy ciag? A oto i opowiadanie: Natomiast jego corka, okropnie szpetna ,pryszczata i do szpiku zla kobieta, co nienawisc miala w kosciach do gry a zlosc w cukierniczce, reszte zas swych przym...
  • Od jakiegoś czasu mieszkam z kobietą. Nie jesteśmy parą, raczej bliźniakami. Kawalerka. Ona zinteegrowała się właśnie z facetem (moim kolegą). Nie mam pracy i środków do życia. Na razie brzmi jak tekst z "TINY" (tak chyba nazywa zię babska gazeta o najgorszych rzecach jakie się mogą w ludzkim życiu przydarzyć). Co o tym sądzicie? Nie pieprzprzcie mi o tym co powinienem zrobić (wynieść się), bo o tym dobrze wiem sam. Co myślicie o sytuacji. Poza wszystkim jesteśmy sobie cholernie b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się