Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      kuchenka

kuchenka

(5 wyników)
    • Stoje obecnie przed dylematem jaka kuchenkę wybrać. Gazową czy elektryczną. Jest to nowe mieszkanie, jest w nim doprowadzony gaz. Bedą tam mieszkać póki co 2 osoby (młode małżeństwo). Proszę doradzcie co sie lepiej sprawdza, tam gdzie obecnie mieszkamy uzywamy kuchenki gazowej i troche jest to uciażliwe (brudne garki, wszystko okopcone). Jak jest z kosztami gotowania na elektrycznej i na gazowej. Czy to że na elektrycznej wychodzi duzo drożej to mit? Prosze o opinie, zwłaszcza ...
    • Chcę kupić kuchenkę elektryczną. Myślałam żeby kupić kuchenkę z przyciskami do sterowania płyty i piekarnika z panelu piekarnika. Jednak teraz widzę coraz więcej kuchenek ze sterowaniem sensorycznym z płyty grzejnej. Proszę o opinię która jest lepsza.
    • Sprawdzałam oferty developerów, i tylko w nielicznych jest instalacja gazowa. Dlaczego podłączają tylko instalacje elektryczne? Przecież zarówno kuchenki elektryczne jak i ich użytkowanie jest droższe od gazowego.
    • Witam Ile placicie za prad w mieszkaniu gdzie kuchenka jest elektryczna troche sie gotuje
    • Płyta indukcyjna a płyta ceramiczna? czy ktoś może mi wyjaśnić czym się różnią, poza ceną? Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się