kul

(11 wyników)
  • gdzie lepiej studiowac administracje? na kul czy umcs? gdzie jest lepiej prowadzony ten kierunek?
  • jezeli ktos wie, bardzo prosze o informacje
  • proszę o informację na czym polega dobór respondenta do badania metodą kuli śnieżnej.z góry dziękuję.
  • jak wyzej
  • Cześć,mam pytanie,czy trudno jest się dostać na prawo,ile mniej więcej jest osób na jedno miejsce-bo niestety tej wiadomości nie ma na stronie Kul.No i jaki poziom,czy polecacie te studia.
  • Pytanie: Jak jest ?jaki był próg w tamtym roku. Napiszcie coś o tym kierunku na tej uczelni.. Dzięki
  • Wyniki mocno przeciętne a nawet słabe geo rozsz. 63% mat rozsz 44% ang podst. 78% zastanawiałem się nad umcs ekonomią ale z takimi wynikami to... może sggw?koźmiński,łazarski,kul... sam nie w sumie interesuje mnie ekonomia ew mogło by być coś pokrewnego Bym był wdzięczny za pomoc!
  • zaczynam powoli szukac jakiegos lokum, zastanawiam sie nad akademikiem. Wiecie moze jaki musi byc maks. dochod na osobe w rodzinie zeby dostac miejsce w akademiku?? Jaka to kwota??
  • Czy zna ktoś wysokść stypendium naukowego i progi średniej ocen na Kul-u? Chodzi mi o te z zeszłego roku bo wiem ze na ten rok jeszcze nic nie wiadomo. Z góry dziękuję za pomoc :-) Pozdrawiam Lusia
  • witam wszyskich ktorym moge pomoc, w tamtym roku bylam na waszym miejscu i wtedy niewiele osob moglo cokolwiek powiedziec na temat pierwszego roku polonistyki na umcs gdzy zwyczajnie bylismy jak zawsze rocznikiem eksperymentalnym ;) tak wiec jesli macie jakies pytania watpliwosc itp to chetnie wam pomoge ;) powiem kogo sie strzec i jakie cwiczenia fakultatywne i z kim najlepiej wybrac ( bo bedziecie musieli to zrobic juz w dniu immatrykulacji) zeby sie nie meczyc i nie stresowac z...
  • Podpowiedzcie mi jak rozwiazac zadanie z matmy: W urnie jest n kul, w tym 4 czarne, a pozostałe białe. Losujemy kolejno dwie kule bez zwracania. Prawdopodobienstwo tego, ze wylosujemy kule roznego koloru jest rowne 4/7. Ile jest kul buałych w urnie? :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się