kul

(19 wyników)
  • z jakimi punktami stratujecie??? Jaki byl limit punktowy w ubieglym roku??
  • Ponieważ mam pytanie w sprawie rekrutacji a nie wiem gdzie wysłać wysłałe w środę na adres Działu Toku Studiów i nie otrzymałem odpowiedzi
  • Przegladałem ostatnio kierunki na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim czy to mozliwe ze nie ma tam studiów stacjonarnych w kierunku prawa?
  • orientuje sie moze ktos ile kosztuje akademik na kul-u i ile wynosza stypenida socjalne??
  • czy wie ktoś ile jest przewidzianych miejsc na kierunek ekonomia (stacjonarne 1-stopnia) na KUL-u??
  • mam takie pytanie: co byście wybrali- prawo na umcsie czy prawo na kulu? dostałam się na obie uczelnie i teraz nie wiem co wybrać;/ proszę, poradźcie coś...
  • Czy mam jakieś szanse dostać się na prawo z 67 pkt?Ale i tak chyba dupa,bo do jutra rejestracja,a dokumenty i tak nie dojdą,bo chyba nie liczy się data stempla tylko kiedy oni je dostaną:(
  • Czy ktos moze mi pomoc? Ja sie gubie w tych wszystkich formalnosciach :) Jakie dokumenty trzeba przeslac po zakonczeniu internetowej rejestracji? Po co wam odpisy i kopie swiadectwa dojrzalosci, skoro najpierw beda ogloszone listy rankingowe a dopiero potem skladanie dokumentow? ( na to pytanie najabardziej chcialabym dostac odpowiedz :P ) P.S. teraz zobaczylam ze kada uczelnia ma inne terminy i czesc nie pokrywa sie z soba .. ;/ Np na UW listy beda ogloszone 5 sierpnia, a na U...
  • ile macie procent? ja mam polski 57 i 50, ang 85 i 66, bilogia 67 i 62. gdziekolwiek jest szansa? Pozdrawiam i powodzenia! "Nie ma nikt takiej nadzi jak ja.."
  • Moje pytanie dotyczy rekrutacji. Interesuje mnie zapis:"język polski, część pisemna (poziom podstawowy lub rozszerzony)" Moze mi ktoś wytłumaczyć jak to będzie działać w praktyce?:> czy bedą procenty z podstawy mnożyć dla przykładu przez 0,2 a procenty z rozszerzonego przez 0,4?:> chodzi mi o to czy jeśli nie zdaje rozszerzonego polskiego to czy jest w ogole sens składać?:> czy moje szanse juz z samego założenia są minimalne?:> jeśli ktoś ma informacje dotyczące te...
  • Około 12 :)
  • j.w.
  • Ile mieliscie % z matury i dostaliscie sie?
  • ile macie pkt i jakie przedmioty wam licza
  • Kto sie wybiera??
  • dostalam sie na filologie polska...ale bajer.........
  • KUL(8)

Gdzie na stronie KULu moge znależć kwestionariusz przyjęcia na studia? Szukam i szukam i nic... Dzięki za pomoc.
  • Mam zamiar składać papiery na kul w drugim naborze (ekonomia-dzienne magisterskie)) i mam pytanie czy dokumenty można złożyć w którym z wydziałow zamiejscowych kul jeśli to tam ma sie zamiar studiować (chodzi mi konkretnie o Stalową Wolę) czy tylko w Lublinie? Dzięki za odpowiedz.
  • Czy Ktos z was nie wie gdzie znajde odpowiedzi z matmy (mat-fiz) z Mazowieckiego... Jak cos macie to podajcie link do strony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się