Gość: graga123 IP: *.telpol.net.pl 26.05.09, 22:41 prosze o jakies wątki na temat miejscowosci Kiris ,bardzo mało mozna sie dowiedziec z opisów ,czego mozna sie spodziewac czy to jakies małe miasteczko ,kurort ,czy wiocha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania w. Re: Kiris IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.09, 08:16 byłam tam kilka lat temu ,w zeszłym roku ptrzejazdem. Kiris to 1 ulica ale jak na standardy tureckie elegancka. Po obu jej stronach są hotele,od strony morza te ekskluzywne po drugiej tańsze z 1km pasażem sklepów. Kiedyś była tam jedna knajpa i 1 dyskoteka,ale chyba teraz się to zmieniło. Powalający jest widok na zalesione góry ( w każdym razie ja tak miałam)- nigdy go nie zapomne. Jeszcze pytanie jaki hotel chcesz wybrać (bo zawsze są te bardziej w centrum i te dalej). Jeśli jednak liczysz na typowe atrakcje miasta-kurortu bezz zastanowienia wybierz Kemer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: Kiris IP: *.telpol.net.pl 27.05.09, 08:47 dzieki za info boje sie ze zle wybrałam tak czytając forum kazdy co cos tam pisze i hotelach miejscowosciach ,a o hotelu moim brak jakich kolwiek informacji,My jedziemy w czerwcu do Sailors Beach Club Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azetka Re: Kiris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 10:12 u tu czytałaś? www.easygo.pl/opinie/turcja/sailor-s-beach-club-t53.html mnie się podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania .w. Re: Kiris IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.09, 11:04 w/g mnie fajny hotelik - przechodziłam przy jego płocie w drogę na plażę, dobrez połozony w Kiris bliziutko do przystanku dolmuszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: Kiris IP: *.telpol.net.pl 27.05.09, 12:37 czytałam wiele opini o hotlu,ale jest bardzo mało inormacji o samej miejscowości, dlatego chcę dowiedziec sie czego moge sie spodziwac przylatujac na miejsce, za kazdą informacje bardzo dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś